Arama sonuçlarınız

1. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik bu konuda haklısın ama sen ben yeni adamlar bu işin doayeni :)
  2. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik :D :D :D :D :D :D bendede yoktu ama takılıyodum gene
  3. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik bende sürekli bu siteden takip ediyorum izoff da bu siteden takip ediyo ama etkinliklerini kendi sitesinden duyuruyo
  4. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik www.izoff.net var ordan takip edebilirsin izmit etkinliklerini bende yeniyim ordan takip ediyorum.tabi gezenbilirden bölgeleri daha rahat şekilde takip ediyoruz
  5. L

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı...
  6. L

Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D motorun contası değiştimi hiç?orjinal contalarda süzgec gibi delikler var onlar tıkanmış olmasın.Benim ustaya sordum bu aracların haralet sorunu olması cok zor dedi.Termostatı hiç takma.
  7. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında müşür yeri orası orjinal.arkadaş değişmiş yerini gösterdim.Zaten sürekli calişiyo olması gerekiyo.Ters nasıl takılmış o ustanın eli öpülür yani :D
  8. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında
  9. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında ben söktüm valla ;)
  10. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında ben haralet göstergesini ortada görmedim radyötör tıkalı olma ihtimali olabilir mi acaba?
  11. L

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel gelme şansıda yokmu?
  12. L

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel fj 40 varmı?
  13. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor ilginiz icin sağolun elimizden geleni yapmaya calıştık
  14. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor sağol calıştırdık ufak tefek sorunlar var tam anlamıyla bitmedi.şirketin önundeydi keşke ugrasaydınız yakından görmüş olurdunuz.
  15. L

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. hayırlı olsun bende yeni topladım fj40 cok zevkli oluyo yavaş yavaş bittiğini görmek takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya calışırım. ilgiyle takip..
  16. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor cok sağolun inşallah bu hafta ya bitiyo bende sizin gibi sabırsızlıkla bekliyorum.:)tabi gelip görebilirsiniz ad garajda yapılıyo
  17. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor
  18. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor
  19. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor bakıma devam....
  20. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor sağol abi teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.