Arama sonuçlarınız

1. 997799

arka tekerlekten gelen ses

Ynt: arka tekerlekten gelen ses eğer sadece direksiyon çevrili iken geliyor ve düzelince kesiliyorsa defransiyel kilit pulları (balataları) yapıyordur...
  2. 997799

yeni 5,9 zj ve modifikasyon aşamaları...

garaj bölümüne gerekli detaylar ve paylaşımlar yapılmıştır, belki birilerinin işine yarar ;)
  3. 997799

Nedir bu orvis olayı?

Ynt: Nedir bu orvis olayı? sitede jeep bölündeki arama kısmına orvis yazın...tatmin olmazsanız yardımıcı olmaya çalışırız tekrar...
  4. 997799

Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) .....
  5. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) ...
  6. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) ....
  7. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) ....
  8. 997799

Merhabalar.... çorum da bir arkadaşımın söylemiyle KRANK ŞOREKE modifiye :))))) geçen hafta aldığım zj 5,9 ile ilgili modifikasyon aşamaları bu sayfada yayınlıyacağım... öncelikle kısa bir bilgi verelim... ankaradan koyu füme renk 5,9 alarak işe başladık... aracımız 180 binde, araziye girmemiş...
  9. 997799

5.9 yardım

Ynt: 5.9 yardım birazdan ben bir başlık açıcam ordan takip edin...
  10. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme wj de stepne yeri farklı içerde döşemenin altında, simit tank koyabilirsiniz..
  11. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme ok...sevindim...wj güzel seçim zaten...1 yıl kesintisiz kullandım...başarılı bir araç...alacağınız wj de ya lpg olmasın yada prins marka olsun bence..
  12. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme ben daha iyi yada kötü olduğundan değil, bu iş paraya dayandığından söyledim...wj 30-35 lira...modifiye 10 lira...kıyıp ta araziye sokamadıktan sonra 40 liralık süs... aracın hakkını vermek lazım... linkteki aracın aşırı artikülasyonda çok az sürtebilir belki... 31-10,5-16...
  13. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme 1200 jant 1500 lastik 2500 yükseltme 1200 vinç gibi fiyatları var... ben olsam zj yi sokardım araziye, babaya wj ;)
  14. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme takacağınız lastik te buna verilecek cevabı etkiler, biz bu tarz mod...lar onucunda 100 ün üstüne pek çıkmayız...çünkü artık aracı asfalttan uzaklaştırıp araziye yaklaştırdığımız için, asfalt stabilitesi, viraj kabiliyeti haliyle azalacaktır...ankarada kaya jeep var, uğur...
  15. 997799

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? benzin pompanız muhtemelen gerekli basıncı sağlamıyor... bosch-walbro gibi iyi bir markanın 3,5-5 bar arası bir pompa takmanız olayı çözer...yetkili servis bunu yapmaz özel bir servise gitmeniz gerek az para ödemek için...
  16. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme bakın sanırım tam anlatamadım... araziye bir girin, zj yada wj farketmez, bu araçlar biçok kişinin tahmin bile edemediği şeyler yapabiliyor...standart halleri bile bi çok kişinin arabadan kendini atmasına yetiyor... off-road camiasında en büyük sıkıntı, detaylara vakıf...
  17. 997799

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme şimdi... wj nizi önce bi alın, 4 tane mt lastik takın, 4 tanede takozla basit yükseltme yapın...araziye bi girin, kendinizin durumuna bakın, aracınızın durumuna bakın daha sonra fikir yürütelim...araç size yetiyormu, siz araca yetiyormusunuz, limit araçta mı fazla sizde mi...
  18. 997799

g cheroke nin dikyamaçta inişte istop etmesi

Ynt: g cheroke nin dikyamaçta inişte istop etmesi aynı olayı yarım depo civarı benzin varken beninde de yapıyormu onu bi kontrol edin...
  19. 997799

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? arka sol tekerleğin üst arkasında...
  20. 997799

1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR...

Ynt: 1988 DODGE PW150 YE ŞANZIMANDAN TAHRİKLİ VİNÇ ARANIYOR... araç çalışmıyorsa ne olacak? örneğin suyun içinde kaldınız!!! off-road malzemelerini üreten nerdeyse tüm şirketler ne yapıyorsa onun dışına çıkmayın bence... dediğiniz vinçler zaten çok ağır, e aracınız da zaten çok ağır, tamamen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.