Arama sonuçlarınız

1. K

cherokee 95 model 5.2

Ynt: cherokee 95 model 5.2 Buarada aracı bu akşam teslim aldım hayırlısıyla, son sorumda yağ göstergesi bazen gaz verince resimdeki seviyeye kadar yukselip snra duşuyor bu normal midir?
  2. K

cherokee 95 model 5.2

Ynt: cherokee 95 model 5.2 Teşekkür ederim bilgi için,benimde km üstte resminide ekliyorum o zmn km sanırım sizin dediğinize göre,birde dikiz aynası önundeki yol bilgisayarındaki bu değer range'midir? yani mecvut benzinle gidebiliceğim kalan mesafeyimi göstermektedir?
  3. K

cherokee 95 model 5.2

Ynt: cherokee 95 model 5.2 Teşekkürler, Gösterge panelinde km göstergesi analog onun altında mı yazıyor. hız göstergesi için hem mil hem km olarak gösteriyor ama km için göremedim. Arkada kilit dediğiniz tam olarak nedir bilmediğim için biraz daha açıklarmısınız? teşekkürler
  4. K

cherokee 95 model 5.2

Arkadaşlar öncelikle merhaba Aranıza yeni katıldım hatta daha tam katılamadım bile :) Bugün aşağıda linkini verdiğim araç için kaparo bıraktım yarın alıcam inşallah ancak bu araçlarla ilgili pek bilgim olmadığı için aklımda soru işaretleri var tab iki almadan önce bir servise göstericem ancak...
Geri