Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım
Arkadaşlar yeni bilgi... : alkovanlı karavanlar için sadece artık IVECO DAILY araca belge veriliyormuş diğer araçlara artık alkovan yapılamayacakmış...yılbaşı itibariyle..............Karavan firmalarına danışmadan sakın araç almayın.....
Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR
Saim abicim büyük geçmiş olsun............Sezona yine yapacağın daha güzel bir karavanla birlikte olacağımızı umuyorum....
Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012
Evet.....öncelikle Saim abi başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim....Güzel bir etkinlik oldu....Deniz ve havada mükemmeldiii....Bundan ötesi Şamda kayısı ..... :)
Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)
Nail bey güzel bir gezi olmuş...Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim....Bizde sizin gibi Kurban bayramında çekme karavan ile bu geziyi İzmirden çıkarak yapmak istiyoruz....Ya nasip diyorum......Kamping hakkında biraz daha bilgi...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
207 Mercedesin motor yapılma fiyatını bilmiyorum...Ama 100 km de 10-11 Lt ortalama yakıt tüketiyor.........Araç olarak güzel fakat temizini bulmak lazım.....
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Merhaba arkadaşlar...........Link te olan Alkovanlı Mercedes karavan bize aitti............1979 model dizel çok güzel bir karavan olup ayrıca çokta kullanımı rahattı.....Eksileri ise..arıza durumunda parçanın aranıp 2-3 gün...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Merhaba hayırlısı olsun...güzel bir araç almışsınız....Aracın iç ölçülerini verebilirmisiniz? Eni ve sürücü koltuğundan arkaya kadar olan kısmın uzunluğu yazarsanız sevinirim ...
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
Öncelikle çok güzel bir karavan ve çok güzel bir araç almışsınız....Güle güle kullanın . Geziniz ise güzel ve çok keyifli geçmiş.İnşallah daha nice gezilere diyorum......bir çekme karavancı olarak :)
Ynt: Alkovenli Bir Motokaravanda Maliyet Hesaplaması
Burada akıla şu geliyor....kar marjı ne olmalı ?.....Verilen paranın karşılığının alınıp alınmadığı ?
Birde Atilla abi nin yazdığı fiyatlar .... perakende alış fiyatlarıdır ki firmalar bu rakamların daha altında satın alıyorlar...
Ynt: Şimdilik Foça'dayız..
İyi eğlenceler..... Güzel bir karavan edinmişsiniz....Metin abim galiba sizi yolda görmüş...(Metin 35)...Karşıyakadada bir karavan var aynısından....o zannetmiş sonrada o olmadığını ikincisini gördüğünü söyledi... :)Şimdiden iyi tatiller....