Arama sonuçlarınız

1. Veteriner Hekim

92 3k Vitara Motor

Ynt: 92 3k Vitara Motor 1- evet rampalarda 2. vitese dustugum oluyor. Ama benzinde ayni rampalari rahat 4. Vitesle cikiyorum. 2-eksoz patlamasi gibi bi ses varsa hava elemanlarina bi bakin/baktirin derim. 3- parcalari kendim topladim, kranki cikma adim sifirini bulamadigim icin, geriye kalan...
  2. Veteriner Hekim

92 3k Vitara Motor

Ynt: 92 3k Vitara Motor Kesinlikle tavsiye ederim hele dedigin modeller tam dedigin yollar icin :) Sadece yipranmamis bir arac bul, sonra ne dedigimi anlarsin baytarim.
  3. Veteriner Hekim

Takas İçin 4 Kapı Suzuki Arıyorum

kendi aracım 1992 model 3k kondisyonu mükemmel, benimki kadar temiz ve off road için pek ellenmemiş 4 kapı jlx arıyorum ilgilenenler için tel:5323859183
  4. Veteriner Hekim

92 3k Vitara Motor

Ynt: 92 3k Vitara Motor Maşallah konuyu açalı 3 ay olmuş cevaplar sınırları aşmış. Motoru yaptırdım, parçaları kendim topladım ve ustaya çıraklık ettim, toplamda 3 bine yaklaştı. Belki bir arkadaşa yardımcı olur diye kendim yanıtlayayım dedim. Motoru komple yaptık: krank üst kapak contalar...
  5. Veteriner Hekim

92 3k Vitara Motor

Merhabalar arkadaşlar Uzun yıllar binmek için aldığım vitaramın motorunu zorlayarak piston kolu kırdım ve krank yamulttum :) Şimdi ise ağlayarak motor arıyorum :( Bir kaç yere sordum 4-5 bin lira fiyat verdiler. Komple yaptırmak istesem 4 bine çıkıyor. Yapmam gerekeni tam kestiremedim...
Geri