Arama sonuçlarınız

1. mesut körklü

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi iyi günler arkadaşlar aracımı aldıgımda goodyear A/T 225/75/15 lastikler vardı ,yakıta artişa sebep oluyordu ve yere tutunması pek iyi degildi.lastikler yani olduğu halde pek hoşuma gitmedi.lastikçi bir arkadaşımdan A.B.D. AVON 195/80/15 lastik aldım çok...
  2. mesut körklü

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? hepinize iyi günler arkadaşlar.ayni sorunu bende yaşadım.Can bey kardeşim gaz telinin bitiminde rolanti ayar vidasından ayrı ,ayni makanizmanın altında bir ayar vidası var gazı bıraktıgınızda yavaşca rolentiye geçiyor.düşüş ani olursa rolentide galgalanmalar...
  3. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Cam bey aramıza hoş geldiniz,aracınızı güle güle kullanın, resiminizi koyarsanınız tanımamız açısından iyi olur.
  4. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? bende varım sevgiler. :D beni dokuza yazın.
  5. mesut körklü

Feroza Çıkma Parça İhtiyacı..

Ynt: Feroza Çıkma Parça İhtiyacı.. ismail bey merhaba ,ön koltuklarda boşluk var ses yapıyor demişsiniz. koltugun ileri geri hareket ettigi raylardandır sanıyorum,kontrol edin eger ondansa rayları biraz çekiçleyin fazla ezmeden,boşluğunu alabilirseniz sesi kesersiniz.sevgiler.
  6. mesut körklü

Feroza Sohbetleri Hakkında

Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında İsmail bey fotgraflar çok güzel emeğinize saglık çok teşekkürler .tabela ve reklam işi yapanlara danışırsanız istediginizi yaptıra bilirsiniz sanıyorum,sevgiler.
  7. mesut körklü

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) geçmiş olsun mevladan acil şifalar dilerim ,şifa bekleyen tüm hastalara geçmiş olsun,rabbim sabır versin.
  8. mesut körklü

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi başkan bir hafta sonra tekrar resmini çekte görelim. Cemalcigim güle güle kullan gözlerinizden öperim. ;D ;D ;D ;D ;D
  9. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhabalar, arkadaşlar aranızdaki yardımlaşmaya bayıldım.Ersan beyin dediği gibi ..pılakayı barın önüne mote etseniz iyi olur gibi,kalın saglıcakla.Hakan bey aramıza hoş geldiniz.
  10. mesut körklü

Feroza Sohbetleri Hakkında

Ynt: Feroza Sohbetleri Hakkında iyi fikir hangi konu hangi sayfada karıştırmaya başladım düzenleme yaparsanız iyi olur iletişim teknelojisine geç intibak ettim zorlanıyorum.sevgiler.
  11. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? arkadaşlar hepinize merhaba inşlallah herkezin keyfi yerindedir.Cemal kardeş arba toplandımı,RIDVAN hocayla tanışmadık ama nefesinin kuvvetli oldugu kulagımıza geldi .maşşallah görüntüsüde saglam,feridun kardeşini balıkla güzel beslemiş.kalın saglıcakla ALLAHA emanet olun.
  12. mesut körklü

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... emekleriniz için teşekkürler.tüm arkadaşları en içten sevgi ile kucaklarım,sevdiklerinizle saglıklı,mutlu bir ömür dilerim.
  13. mesut körklü

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) ŞAHANE.MÜKEMMEL.HARİKA VE ENFES .Saglıklı günler dilerim, çok keyif aldım ne kadar teşekkür etsem azdır, selamlar.
  14. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail bey merhaba,aracınız cok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın.ikinci el aracların bilinmeyeni,kartel yagı hava filiitresi,yag filitresi ne zaman degişti mechul,satan kişi,satacagım diye degiştirmiyor.104.bin yeni sayılır. triger kayışı 80.binde...
  15. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail DÖNMEZ bey, araçınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dilegi ile saglıklı günler diliyorum.
  16. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersan bey eski dostlugunuz,eskimeyen dosluk olsun,allah muhabbetinizi artırsın sevgiyle gözlerinizden öperim .
  17. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersan bey gelen gideni aratır, degiştirmeyi aklınızdan bie geçirmeyin,saglıklı günler.
  18. mesut körklü

Feroza Mudurnu Gurubu..

Ynt: Feroza Mudurnu Gurubu.. Beyler hepinize merhaba,Resimlerinizi zevkle seyrettim şapka çıkarır, hepinizi sevgi ile gözlerinden öperim saglıklı kalın.
  19. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersan bey hayırlı günler nasılsınız Co-pilotunuzun saglılgı iyidir inşallah.üşenmeden aydınlatıcı bilgiler vermişiniz çok teşekkürler,görüşmek ümidi ile hoşçakalın.
  20. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Cevdet bey merhaba,yirmi mm bir civata en ortalama bir hesapla altı ton yük çeker,taşir o civatanın çelik olması birşey farketmez ,taktıgınız civatanın boyutları ayni ise fazla kurcalamayın güle güle kullanın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.