Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum
hocam dediğim gibi çok uzun zamandır araştırma yapıyorum yani virüs içime işledi...aslında elimde 9000lira var ama geriye kalan 4000 lirayı cj e harcamak istiyordum sizinde tavsiyilerinizle heralde hepsiyle ilk başta normal bi cj alacam
bende birkaçtane buldum ama uzak olduğu için gidemiyorum.temmuz gibi bursaya gitmeyi düşünüyorum bulabilirim belki orada.zaten benim aradığım ilk başta beni götürsün yeter sonra zaten ben kendim yapmak istiyorum...yardımcı olduğun için...
abicim görüşlerin için çok teşekkür ederim aydınlattığın için beni.ben belki bulurum diyordum 5000tl e bi cj 5 zaten güzel bişe bulacağımı sanmıyorum.yavaş yavaş ilgilenirim elime para geçtikçe...ama dediğini düşüneyim biraz daha para...
ben bişey sorayım abi ondan sonra bütçeyi konuşalım olur mu?yani astarı yüzünden pahalı olmayacak şekilde bir cj 5 ne kadar olur
ilk mesajımda olmak istiyorum yazmışım aslen almak istiyorum olacak kusura bakmayın :D ilk başta makul bi fiyata almak istiyorum