Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
can allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin saygılar kardeşim.(herkes freelanderı kötüler herkes freelander almak ister mevlam herkese nasip etsin bunu unutmayalım)
Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı
s a aracın on numara abi haftada bir gün tatilim ve biraz boş vaktim olsa hiç düşünmeden alırdım bu aracı bunu alıp evin önünde iç çekerek baktıktan sonra bi kıymeti yok allah bol çamurlu arazide kullanacak birine nasip etsin saygılar.
Ynt: Zıpkınla Balık Avı
selcuk abi rastgele güzel av olmuş abi benimde bu şekilde zıpkınla av yapmaya hevesim var abi kara avcılığına benzemiyo ama nasipse seneye başlayacağım nefesin bol olsun abi saygılar.
Ynt: frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim
bu araçta aksesuar yok bunları hesaba kat yan demir basamaklar kapı cıtaları far cıtaları paçalıklar gerci araba temizse önemli değil sonra sonra yaparsın bi suv için bu güç ii binince farkında olursun sen hızlı gitsin...
Ynt: frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim
a s kardeşim aramıza hoşgeldin bildiğim kadarıyla uzunluk ve yüksekliği aynı fakat donanım farkı var sportun tavanı istenildiği zaman cıkarılabiliyo fakat benim sana tavsiyem 5 kapı hse al vede hiç kimseye kulak asma aslan...
Ynt: Freelander Almak İstiyorum
bu saydığınız araçları karşılaştırıyolar bi araştırın seyredin bakalım hangisi daha başarılı en son youtube da izlemiştim duruyodur sanırım açın izleyin hatta kullanın farkı daha ii anlarsınız allah herkesin gönlüne göre versin saygılar.
2 3 gün önceden haberleşelim abi bende takımı taklavatı alayım bi dalış yapalım yalovada güzel yerler var diolar hem yakın abi orası görüşmek ümidiyle saygılar.
efe abi yavaş yavaş öğreniriz biraz temel bilgi aldım mı yeter avcılığıda öyle öğrendik ama biraz bu işi daha önce yapmış biriyle takılmam lazım suyun üstünden üstünden,yapan arkadaşları görüyom nasıl abi diorum zevklimi bizde diolar fazla açılamıyoz deniz ürkütüyo...
p.tesi günü ordaydım serkan abi akyarlarda burunda varya akşamüstü oturduk birşeyler atıştırdık birazda adayı seyrettik ist teysen abi pazar günleri güne birlik bi taraflara kaçalım abi hem biraz bana yardımcı olursun biraz ilmini öğretirsin bende sakaryadayım.
s a geçen hafta karaincirde bir kaç arkadaşla sohbet ettim zıpkınla balık avlayan bende bu yıl maske gözlük palet şınorkel zıpkın alıp gitmeyi düşünüyodum nasip olmadı vaktim biraz dardı kara avı gibi köpeği al tüfeği al cık araziye gbi değil su avı bu işi yapan...
Ynt: Scuba Malzemeleri
s a geçen hafta karaincirde bir kaç arkadaşla sohbet ettim zıpkınla balık avlayan bende bu yıl maske gözlük palet şınorkel zıpkın alıp gitmeyi düşünüyodum nasip olmadı vaktim biraz dardı kara avı gibi köpeği al tüfeği al cık araziye gbi değil su avı bu işi yapan...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
1 depo yakıtla 700 km gidiyo vergi 407 lira td4 ile farkı birinde cift pompa var benimkinde tek pompa var,arazide ii başarılı nereye girdiysem ağzımı açık bırakıyo cıkmaz gitmez dediğim yerlerde zıplıyo bırakmıyo kendini ben...
Ynt: Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk.
benim sunroof açılıyo problem yok kapanırken tırırıt tırırıt yapıyo zor kapatıyo sanırım içindeki makaradandır herhalde.
Ynt: Ankara'da Freelander Sunroof Tamiri Hk.
s a arkadaştada aynı sorun vardı bir kaç ustaya gösterdi kimi sana öle geliyo dedi kimi yapamadı ve en sonunda bi ingiliz freelander sitesine yazdı ve cevap geldi arada bi plastik bişey var şaft körüğü galiba ya da ismini bilemiycem o parçayı...
Ynt: Pegasus Binicilik Kulübü'ne Sizleri Bekliyoruz...
seval hanım siz gittiniz mi ya da giden arkadaş var mı?yeri pisti binilecek merası nasıl acaba ücretler nasıl.
Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz
abi fitil speyleri var onlardan sıkabilirsin eğer işlevini yitirmediyse soğuk sıcak fitilleri bozuyo bende 3 4 ayda bir sıkıyorum komple freelander ayrı bir tutkudur saygılar.