Arama sonuçlarınız

1. Kaan çelik

Pegasus Binicilik Kulübü'ne Sizleri Bekliyoruz...

Ynt: Pegasus Binicilik Kulübü'ne Sizleri Bekliyoruz... slm arkadaşlar ben bir kaç kez bindim şimdi beykoza gittiğim zaman bir at alıp 1 kaç saat binebilirmiyim yoksa bi şartı var mı?
  2. Kaan çelik

Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz aracın seri numarası var abi plakada aynı işi görüyo anıl otoda kosiflerde borusanda girsinler numarayı o serviste ne parça ne değişti hepsini görürler bir de sigortacı tanıdığın varsa ver plakayı sana geçmişini öğrenir kaç el değiştirmiş arabanın kazası...
  3. Kaan çelik

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz s a 5 yaş için bu km ler normal abi yalnız sağlam baktır araca bu araçların bakımsızı yıldırır adamı ama temizinide doyulmaz bu aracı alacaksan abi ara sıra dağ bayır vuracaksın daha araca bağlanırsın yol tutuş coğu arabaya göre ii yalnız bakımlarını...
  4. Kaan çelik

13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı helal olsun aileside ii evlat yetiştirmiş allah uzun ömür verirse bu kardeşimiz birşey yapmasına gerek yok artık direk zirve yapmış zaten.
  5. Kaan çelik

2004 Freelander 1.8 SE yardım.

Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım. s a imkanın varsa dizelini al keyifli araçlardır verdiğin paranın hakkını sana verir yolda bırakmaz.detaylı yazılarımız var görüşlerimiz var onları incele biraz ben dizel kullanıcısıyım saygılar.
  6. Kaan çelik

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz bendede freelander var eğer değiştirmeyi düşünürsem bi binek araçla 3.20d alırım,bence al abi bu araçlarla yol gitmek keyifli binek araç gibi yormaz adamı dizel fakat bakımlarını aksatma hoşuna gittiyse için ısındıysa al abi hiç düşünme bakma o bunu demiş...
  7. Kaan çelik

Araç Bilgisayarı

Ynt: Araç Bilgisayarı güzel makina işletim sistemide ii gps de var kolonlarada sesi aktardın mı süper olur.
  8. Kaan çelik

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? s a sayın isbir ağzına sağlık abi bu araca binenden cok binmeyen şöle diyo böle dio bana da dediler 2000 model 2.0 di alma die 100 kişiden 90 ı dedi ama aldım hiçde bişey yok td 4 almadım hem otomatik hem de commun rail dizel pek de ii değil sadece tek farkı cift...
  9. Kaan çelik

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri şaftta ne probleminiz var abi.
  10. Kaan çelik

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri s a ben araziye sokana kadar freelanderı asfalt ve suv diye bilirdim kendim bizzat soktum araziye lastiğimde good year atr idi dedim ki bu araç land roverın ismini laikiyle taşıyo ve gezinin sonlarına doğru arkamdaki range rovercı arkadaş dediki senin araba ne kadar...
  11. Kaan çelik

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum s a siz yağmurdan kacerken dolaya tutulacaksınız farkında değilsiniz allahtan hayırlısı fakat önemli olan doğru zamanda doğru secim yapabilmek şahsi fikrim sizin yerinize olsam kia alacağıma vitara ya da rav 4 al kia dısı hoş içi boş bi araç kendini arazi...
  12. Kaan çelik

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum s a kimse yoğurdum ekşi demez abi benim bi kaç tane yorumum var onlra vaktin olursa bak sonra sonrası go beyond...(eğer almaya niyete koyarsanız nasip allahtan,araştırın sonuçta ikince el alacaksınız sabır edin ben iki yıl bekledim 64 binde 2000 model aldım hiçde...
  13. Kaan çelik

Bu Unimog inanilmaz bir makina

Ynt: Bu Unimog inanilmaz bir makina s a sanki paletli bu unimoglar bayır camur demiyolar...
  14. Kaan çelik

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. go beyond... ;D ;D ;D
  15. Kaan çelik

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? büyük motor büyük dert.
  16. Kaan çelik

Freelander Tamir Kitabı (Workshop Manual)

Ynt: Freelander Tamir Kitabı (Workshop Manual) bende kullanma kılavuzu var arabada almanca sanırım onda bütün parcalarını gösteriyo ve ne işe yaradığını yazıyo ama sizinki commun rail dizel yanılmıyosam abi bostancıya götür yetkili servis var özeli var göster baktır acıkcası adapazarında bu...
  17. Kaan çelik

Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim...

Ynt: Suzukimi Aldım ve Değişim İçin Startı Verdim... s a allah kazasız belasız bol camurda binmeyi nasip etsin güle güle kullanın bende freelanderı değiştireyim diorum ara sıra vitarayla ama işte benzinli die vazgeciyorum nasip kısmet.
  18. Kaan çelik

LR Freelander

Ynt: LR Freelander s a sehzata hayırlı olsun en sonunda getirdin sevindim aga rot başı 2000 model benimki 15 liraya aldım kendim taktım dostum öyle ses gelmez rotdan başka yerden geliyodur,srs airbag patlak mı yoksa söküp taktıktan sonrada yanar o srs ikaz yazısı,arka kapı lastiğini...
  19. Kaan çelik

İzmir Ödemiş; Bozdağ Zirvesi Kış Tırmanışı (17 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ödemiş; Bozdağ Zirvesi Kış Tırmanışı (17 Ocak 2010) cok güzel etkinlik olmuş ayaklarınıza sağlık allah kazasız belasız etkinlikler nasip eylesin doğa bambaşka hele dağlar anlatılmaz yaşanır.
  20. Kaan çelik

Toyota VX80 Hakkında Yardım!

Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım! evet ben o aracı biliyorum bende netten biraz inceledim fiyat makul fakat pandora abi ne cıkacağı meçhul inşallah az masraf açar ama toyata sonuçta japon parcaları biraz tuzludur allah hayırlısını versin deniz güle güle kullan saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.