Arama sonuçlarınız

1. Kaan çelik

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander şanzıman sorunu s a abi sahibinden com da freelander parcaları gördüm pert arabadan bi oraya bakabiirsin belki işine yarayabilir parca ve aksesuar kısmında saygılar.
  2. Kaan çelik

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim s a yanılmıyosam bunlar şavt lı modeller abi daha sağlam ceker bu banamısın demez vardı burda bi arkadaşta heder etti motoru 1.5 milyara verdi o zaman ihtiyacıda yoktu bende bi ördek java var 72 model babadan kalma süper abi sesi yeter saygılarımla.
  3. Kaan çelik

LR Freelander

Ynt: LR Freelander sehzata aramıza hoşgeldin gerci bende yeni sayılırım sen bi maliyet raporu cıkarttır o araca 2004 makyajlı kasa nın farları önü olur 2001 modele,problemli bakımsız araç alırsan servisten cıkamazsın bide anlamayan adama rast gelirsen hep arabadan soğursun sonra şöle böle...
  4. Kaan çelik

4X4 LİMUZİN HUMMER

Ynt: 4X4 LİMUZİN HUMMER escobar viraj dönmez bu bırak arazide gitmeyi ;D hummerlar çöl arabası zaten ya ne işi yarar off road da ;D
  5. Kaan çelik

4X4 LİMUZİN HUMMER

Ynt: 4X4 LİMUZİN HUMMER ;D ;D ;D
  6. Kaan çelik

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri defender piyasasından cok anlamam ama pahalı geldi bana abi piyasada o paralara modifiyelileri gidiyo sonuçta 20 ye alacaksın bi 10 lirada yer o ne anladım ben o işten nejat abi saygılar biz freelander a devam abi ağırdan kenardan altını cok sürtmeden :)
  7. Kaan çelik

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri takriben ne kadara mal olmuştu nejat abi.
  8. Kaan çelik

Defender 110 300 tdi

Ynt: Defender 110 300 tdi s a harbi on numara allah nazardan saklasın allah kazasız belasız binmeyi ve bol arazi yollarında dolaşmayı nasip eylesin saygılar.
  9. Kaan çelik

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bu ihalelerden defender alan arkadaşımız var mı aramızda varsa aydınlatsın bizi.
  10. Kaan çelik

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri s a dostlar bu araçlar 90 93 leri kaç para cıvarında gidiyo ihale acık mı yoksa kapılı zarf usulumü?
  11. Kaan çelik

Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim

Ynt: Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim s a bende land rover dan vitaraya geçmeyi düşündüm biraz araştırdım suzuki vitara 98 yılana kadar japon sonrası ispanyol yapım yakıt konusunda 25 kuruşu gözden cıkar çünkü basıyosun duruyosun kalkıyosun 2 kapısını düşünme bence...
  12. Kaan çelik

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander şanzıman sorunu s a bende sırf bu otomatik şanzımandan korktuğum için giittim 2000 manuel aldım ama bildiğim kadarıyla otomatik şanzıman tamir eden kişiler nadir ve bunları bulmakta zor ama sıradan ben yaparım deyipte bozacak adamda yaağmurdan kacerken doluya tutulmayın ve bu...
  13. Kaan çelik

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? s a bence yağmurdan kacerken doluya tutulmayın piyasada 3 5 bin tl fazlasına bi dünya işinize yarayacak araç var ve temizide ama ben uğraşacağım altını üstüne kendim yapacağım derseniz farklı böyle araç alacaksınız masrafları falan maliyet artacak zaman kaybı cabası...
  14. Kaan çelik

BF AT mi - COOPER STC mi?

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? s a bende bir aya araştırdım bf yi cok övdüler sonra bi lastikçi arkadaşta dedi miçlenin yan sanayisi o dedi ama arazide cok başarılı sonra gittim good year atr aldım biraz uğultu yapıyo fakat mükemmel tırmanıyo bf dede acaba uğultu yapıyomu 225 70 15 olması lazım...
  15. Kaan çelik

4X4 Araçlarda Akü Seçimi

Ynt: 4X4 Araçlarda Akü Seçimi s a jel akünün hangi markaları var ve 72 amperinin fiyatı nedir acaba abi boyutuda aynımıdır normal 72 ile saygılar.
  16. Kaan çelik

gd240 hakkında yardım

Ynt: gd240 hakkında yardım allah razı olsun abi bende freelander var arazi cıkıyorum fakat öyle cok ağır off road koşullarına hafif geliyo,bi ikinci araç düşünüyorum ve gözlemlerken g serisi hiç aklımda yok idi biraz araştırdım ve dizel olmasından yana olduğum için en makul g 240 amacım...
  17. Kaan çelik

gd240 hakkında yardım

Ynt: gd240 hakkında yardım a s abi allah razı olsun abi ben almayı düşünüyorum bilgilenmek istiyorum motoru ne tür düz dizel mi parcalarını bulabilirmiyim yükseltmesini nasıl yaparım yani arazi ilgili genel bilgiler abi.
  18. Kaan çelik

gd240 hakkında yardım

s a gd240 hakkında bilgisi olan var mı motoru arazi kabiliyeti difransiyelleri kullanan yada kullanmış olan varsa yardımcı olursa sevinirim saygılar.
  19. Kaan çelik

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? arazi araçlarının hangisi sorunsuz ki mutlaka zorluyosun batırıyosun sağını solunu deydiriyosun ama hepsinin farklı özellikleri var ve kullanan kişilerinde kendine göre özellikleri kimisi en önde olmayı sever tam gaz gitmeyi kimisi ağır ağır...
  20. Kaan çelik

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? ekrem bey i tanıyorm keles gezesinde bende vardım pajeronun tabiykide başarısı tartışılmaz bende her yazımda belirtirim fakat mıtsubıshı gurubunun parcaları pahalı aracın kendileride pahalı 97 98 vitarayı alırsın 14 15 bin liraya pajero...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.