Arama sonuçlarınız

1. Kaan çelik

LR Freelander

Ynt: LR Freelander kunfi bu güzeldi rabbim herkesin isteğine gönlüne göre versin 4*4 araç olur fakat dört dörtlük araç olmaz mutlaka cıkar bi eksik yanı doğaya kafa tutumayız yani saygılarımla. ;)
  2. Kaan çelik

LR Freelander

Ynt: LR Freelander s a kardeşlerimin fikrine saygı duyuyorum diğer suv ve arazi taşıt markaları sorunsuz sanırım nedense hepde bu araca binmeyen tanımayanlar yorum yapıyo g4 challenge açın seyredin camel trophy 98 i seyredin,arazi dolaşması %50 lastik %25 sürüş %25 te cep meselesedir cebin...
  3. Kaan çelik

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? mete bey tabiykide pajero ile vitarayı kıyaslayamayız mıtsubıshi gurubu sağlamdır girdiği yerden cıkar fakat biraz yaptırmada can yakar motor büyük olunca keyif güzel oluyo güzel tırmanıyo fakat dertlerde büyük oluyo tamamen duygusal yani 2.6...
  4. Kaan çelik

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? s a hudev bey sizin vitara bu resimde gözüken mi?bir kaç arkadaşımdan da duydum 1.6 vitara 2.0 aratmıyo diye modifikasyon yaptınızmı aracınıza kaç yıldan beri biniyosunuz bi sorun problem yaşadınız mı?belli bir yıla kadar japon sonra ispanyol...
  5. Kaan çelik

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? aslında 2.0 v6 vitara ama motor büyük olunca masrafta büyük oluyo yakıttan bakımdan,en ideali 5 kapı 1.6 peki 2" inç yükseltme ve tekerlekleri büyütünce bu 1.6 motor daha fazla güç harcayacak ve akabinde cekişi düşmez mi?akrabamın birinde...
  6. Kaan çelik

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? 3 kapı ile 5 kapı arasında kilo farkı nedir ön arka difransiyal aralığı kaç cm dir motorlarında fark yok die biliyorum fakat 3 kapının arazide daha ii tutunup daha ii gideceğinin kanısındayım gerci kullanan arkadaşlar daha ii bilir bende...
  7. Kaan çelik

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? s a hangi arazi taşıtı sorunsuz olabilir ki yorum yapanların kaç ı freelander a binmiş kullanmış acaba üzerinde land yazan araçtan korkma al vur araziye asfalta ve nasıl gittiğini gör ben biniyorum 2.0 di ye 2000 model hiç de bahsedildiği gibi değil ufak tefek...
  8. Kaan çelik

LR Freelander Dizel

Ynt: LR Freelander Dizel s a ben 2000 model 2.0 di kullanıcısıyım aracı 8 ay önce aldım bi garajdan aldım 64 binde idi adam 5 yıl önce vefat etmiş oğulları yurt dışından senede 1 ay gelip biniyolarmıştı nasip etti allah aldık biniyoz 55 litre mazotla yaklaşık olarak 700 750 km yol yapıyor araç...
  9. Kaan çelik

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? s a bende kararsızım baya ağır arazilerde dolaşıyoruz jlx 4 kapımı diorum yoksa 2 kapımı karar veremedim acaba kullanan arkadaşlar bilir hangisi arazide daha başarılı.pajero v6 92 model diorum ama motor büyük yakıt ve masrafta büyük oluyo o...
  10. Kaan çelik

Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz s a bende 2000 model dizell kullanıcısıyım bu aracın en büyük avantajı sürekli 4 teker cekiş olması ve bu sistem gerek yolda giderken gerekse arazide araca büyük avantaj sağlıyo ve parcaları o kadarda pahalı değil fakat ustanız freelander dan...
Geri