Arama sonuçlarınız

1. C

kacinilmaz firsat.

Ynt: kacinilmaz firsat. abi herşey süper orada olsa hemen alrım ama o paralara burada 606 motorlu motoru sağlam ama kaportası hasarlı komple araç alabilirim ama 606 motor bende dehşet, benim amacım 606 motoru tüm tesisatı ile birlikte alıp elektronik pompası ile kullanmak ama bakalım bulup...
  2. C

kacinilmaz firsat.

Ynt: kacinilmaz firsat. hüseyin abi 617 yi sen tak 606 yı bana yolla :) olmazmı hem senin hemde benim işim görülsün :)
  3. C

Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. selam, yarın bursaya gidiyorum senin ihtiyacın olanları koyacam arabaya cuma yada c.tesi ararım seni hallederiz :)
  4. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. hüseyin abi valla fiyata göre hayırlımı değilmi pek bilemiyorum ben http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/aracs.asp bu adreste 7 numaralı araç abi bana göre fiyat çok geldi çünkü aracın şaseleri de hasarlı
  5. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. ben bu aracı görmeye dün gittim tahminimizden çok daha hasarı vardı. Gümrükte çalışan arkadaşın dediğine göre 16700 e bitmiş ihle ve anahtar teslim 20 ye aracı teslim edeceklermiş. yeni ihale kanunu böyle ise gayet iyi...
  6. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. alper beyin söylediğine göre de artık ihale kanunu değişmiş ve satılan tutat üzerinden fazla bir vergi alınmıyormuş. 16700 satılan araç 20 ye anahtar teslimi olmuş diye duydum bende
  7. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. gümrükteki gd290 satıldı sizmi aldınız acaba?
  8. C

2007 Model Satılık Lada Niva

Ynt: 2007 Model Satılık Lada Niva Araç satılmıştır.
  9. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. merhaba, sanırım şu an gümrükte olan aracı alacaksınız. almadan önce aracın motoruna iyice bakmanızı tavsiyer ederim, sanırım yağ damlaları vardı eğer önden çok ağır darbe aldıysa şanzuman ve arazi şanzumanı da hasar görmüş...
  10. C

G'ler İçin Parça Temini

Ynt: G'ler İçin Parça Temini kaporta olarak bütün parçalar birbirlerine uymaktadır.
  11. C

Mercedes G Serisi

Ynt: Mercedes G Serisi Merhaba Hüseyin abi, merhaba Cenk bende bu şanzumandan var eğer birilerine lazım olursa aklınızda olsun depoda duracağına birisine faydası olsun.
  12. C

SATILIK MICHELİN LASTİK 255/55/18 ÇOK İYİ DURUMDA

Ynt: SATILIK MICHELİN LASTİK 255/55/18 ÇOK İYİ DURUMDA Merhaba, Bendeki flnşlar ile birlikte g ye oluyor, fotoğrafları benim diğer konu başlığında görülüyor. Araçta nasıl durduğuna oradaki resimlerde daha rahat görebilirsiniz. selamlar Cem
  13. C

Mercedes G-Class Kilometre Tahmini

Ynt: Mercedes G-Class Kilometre Tahmini selamlar, benimde yeni motorumdan sonra hararet sorunum oldu sırasıyla radyatör petekleri ve termik i değiştirdim. Şu anda harika yokuş yukarı bile hararet yükselmiyor yazında yükseleceğini sanmıyorum. Saygılarımla Cem
  14. C

G'ler İçin Parça Temini

Ynt: G'ler İçin Parça Temini Selamlar Hüseyin abi, 463 seri defransiyeller bulabilirsen talip olurum :) birtek eksiği o kaldı aracın yoksa defransiyel içleride olsa olur ayna marutileri:) selamlar Cem
  15. C

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Cenk Bey hayırdır neden satıyorsunuz aracı??
  16. C

Dizel 4 Kapılı uzun şase G Aranıyor

Herkese merhaba, dizel ve uzun şase olması şartı ile model farketmeyen hasarlı, ağır hasarlı araç aranıyor. Yeni bir proje için gerekiyor, çevrenizde böyle bir araç var ise haberdar ederseniz sevinirim. İyi akşamlar Cem Çoban
  17. C

Hangi Motor OM605 mi OM602 mi?

Ynt: Hangi Motor OM605 mi OM602 mi? benim pompam mekanik ve çok memnunum ben hiç elektronik pompayı tavsiye etmem , motor sonradan konacağı için illaki sorunlar çıkabilir, mekanik pompa ile daha az sorun yaşarsınız gibime geliyor.
  18. C

Hangi Motor OM605 mi OM602 mi?

Ynt: Hangi Motor OM605 mi OM602 mi? ben 605 motor kullanıyorum, pompasıda mecburen 602 motor pompası mekanik pompa olduğu için, persormansından çok memnunum iyi bir pompa ayarı ile şu anda 140 150 km sürati rahat görebiliyorum. düşük vites çekişleride harika selamlar cem çoban
  19. C

SATILIK MICHELİN LASTİK 255/55/18 ÇOK İYİ DURUMDA

Merhaba, Yaklaşık 5.000 km yapmış Michelin 4x4 lastiklerimi yenisini aldığımdan dolayı satıyorum. Lastiklerin durumu çok iyi derecededir. Jantlar 18 inç olup 7,5 inç genişliği vardır. Fiyat: Jant + Lastik = 1.300 TL dir.
  20. C

2007 Model Satılık Lada Niva

Merhaba, Araç bir arkadaşıma aittir. Kendisi araca çok temiz bakmıştır. Satması için yardımcı olmak ve belkide sitede birinin işine yarar diye ilanı açtım. Saygılarımla Cem Çoban Araç ile ilgili özellikler: 2007 Model 75.000 KM de Araç ta LPG Mevcuttur. Çelik Jant ve Lastik çok yenidir. Ön ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.