Arama sonuçlarınız

1. C

Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. huseyın abı gelırken bır suru 460 parcası getırecem yanımda sana :)
  2. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. evet abi çok zor bulamıyorum bende :) oyüzden belki bir umut diye sordum
  3. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. daha yeni model bulamazmıyız abi :)
  4. C

Mercedes G uygun motor değişimi

Ynt: Mercedes G uygun motor değişimi Merhaba Barbaros, Önecelikle kolay gelsin :) Benim nacizhane tavsiyem 460 kasa gd300 alman ve 200 modele kadar 463 serisi ile yenilemen, ben 2002 model ile yeniledim ancak 2001 den sonra kasanın içi çok değişiyor. arazi vites çubuğu akü yeri kalorifer yeri...
  5. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba, düşünceleriniz için teşekkür ederim. Aracın bütün iç beyinlerini komple aldığım için bütün fonksiyonlar çalışıyor. Teyp Direksiyondan kumandalar koltuk ayarları direksiyon ayarı, koltuk ısıtmaları ve hatta yağmur ve otomatik yana far...
  6. C

Ezel dizisindeki G Kimin ?

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ? merhaba, 96 model ama askeri tip dediğimiz model, dışı ve içi 460 kasayla aynı diğer 96 lar gibi değil.2 tip üretiliyor. iyi akşamlar
  7. C

230 G Aşırı Yakıt Tüketiyor, Dizel Motor mu Takmalı?

Ynt: 230 G Aşırı Yakıt Tüketiyor, Dizel Motor mu Takmalı? Merhaba, şu anki defransiyelleriniz ile ml320 motorunu koysanız bile çok fazla performans alacağınızı düşünmüyorum. 460 kasa defransiyeller malesef 100 km den sonra arabayı rahatsız ediyor.
  8. C

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! Resimdeki beyaz araç satılmıştır arkadaşlar bilginize Cem Çoban
  9. C

230 G Aşırı Yakıt Tüketiyor, Dizel Motor mu Takmalı?

Ynt: 230 G Aşırı Yakıt Tüketiyor, Dizel Motor mu Takmalı? hayırlı olsun, allah kolalık versin :))
  10. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. bursa beşyol'da marmara hurdalığının arkaasında dükkan sen bursa ya gidceğin zaman ara ben seni yönlendiririm.
  11. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. evet ihaleden aldık bizde
  12. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. bizim dükkan bursada şu an 2 araç var orda. irtanesi senin adlığın gd300 ün aynısı orada duruyor, diğeride tek kapı 606 motor kodlu 300 dizel yeni motor koyduk aksesuarlarını toparlıyoruz işu anda
  13. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. çekinecek bişi yok, buradaki herkes bildiklerini paylaşmayı seven insanlar herkes ellerinden geldikçe sorularını yanıtlayacaklardır.
  14. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. aracı eğer dükkana gönderebilirsek oradaki usta fiber tüm parçaları üzerine göre monte edip ince ayarlarını yapıyor. Ancak burada kendi kaportacınız var ise parçaları size verip üzerine ayarlanması gerekiyor.i
  15. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. evet aynen :) ankaradaki gri araçtan bu araç daha iyi durumdadır keinlikle bir kere izel herşeyden önce :) araç ne zaman istanbulda da olacak?
  16. C

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. merhaba, hayırlı olsun
  17. C

Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri

Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri peki iyi akşamlar dilerim
  18. C

Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri ne gibi anlamadım ?
  19. C

Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri valla tamponu değiştirmekte sizin elinizde ama değiştirmeden de kullanabilirsiniz. Hüseyin abinin dediği gibi önce geniş tabanlı jant ve lastik takmanız gerekiyor bencede bunları takmak için
  20. C

Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri Alternatif resimler ektedir. yeni model çamurluk ağızlarıdır.
Geri