Arama sonuçlarınız

1. C

Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri

Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri merhaba, bende 463 serisi orjinal çamurluk ağzından alınmış kalıplardan dökülmüş dodikler var 4 adet fiyatı 1.000 tl dir. çamurluk ağızları 460 serisi araçlara olmamaktadır. ön far çerçevelerinden dolayı. 460 serisi için dkkana bakmam...
  2. C

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Merhaba Cenk Bey, Bende istediğiniz parçaların sadece arka stepne kapağı var oda fiberden. Diğer parçalar bence aynaları ebayden alın ön koruma demiri ise sahibinden.com da ilan var sanırım 1500 tl isteniyor. ki bence normal bir fiyat saygılarımla...
  3. C

300 GD Mercedesin Yakit Tüketimi?

Ynt: 300 GD Mercedesin Yakit Tüketimi? Tekrar merhaba, şu anda dişli sayısında herhangi bir değişiklik yapmadım açıkcası değişiklik yapmadan önce test etmeyi istedim ve şu anda 5000 km civarı bir yol yaptım. aracın ilk kalkışında çok ufak bir gecikme var ama son sürati gayet iyi. Ayar...
  4. C

300 GD Mercedesin Yakit Tüketimi?

Ynt: 300 GD Mercedesin Yakit Tüketimi? Merhaba, Şu anda bizde bu araçtan bir adet var. Yeni yapılan botaş ihalesinden aldık.1986 model g lerde 300 motorlulara genelde herşeyi ekliyorlar. Yani kliması vs. birçok donanımı var. Şanzıman 4 ileri, tahmini beygiride 90 beygir civarı benim bildiğim...
  5. C

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Merhaba Abilerim, Ben 2000 modelden sonra çıkan 18 inç jant ve 265/60/18 lasitk kullanıyorum. Motoru yeni modele çevirdiğimden dolayı çok fazla bir güç kaybım yok sanıyorum. Saygılarımla
  6. C

Satılık 1980 Model CJ7 'Orjinal Hardtoplu (SATILDI)

Ynt: Satılık 1980 Model CJ7 'Orjinal Hardtoplu (SATILDI) Araç satılmıştır. İlginize teşekkürler
  7. C

Ynt: Satılık 1980 Model CJ7 'Orjinal Hardtoplu (SATILDI) günceldir. güncel fiyatı 12.000 tl
  8. C

Ynt: Satılık 1980 Model CJ7 'Orjinal Hardtoplu (SATILDI) Merhaba, Araç CJ 6 dan kesmedir. Hardtopu ve kapıları mevcuttur. Kaloriferi çalışmaktadır. Kış mevsimi yaklaştığından kış için ideal bir araçtır. Resimlerden sadece jant ve lastik değişmiştir. Amerikan Cooper lastikler takılmıştır...
  9. C

Merhaba, 1980 model 4 ileri cj8 şanzumanlı CJ7 satılıktır. Araçtaki özellikler: Hidrolik direksiyon Orjinal Hardtop ve Orjinal Sac Kapılar Kapılardaki camlar otomatiktir. Sony Radyo Cd Çalar ve 2 adet kolon mevcuttur. Elektronik ateşleme ve önlerde hub kilitleri mevcuttur. yazlık özel...
  10. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım abi gel araçla bir haftada bitirelim herşeyi yeni model olarak geri dön :)
  11. C

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. çok sorun olmuyor genelde
  12. C

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. aynen doğrudur,bulgarda var araçlar gidip geliniyor.
  13. C

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. yaptığımız işlem buydu bizimde zaten :) başka türlü araçları yürütmenin şansı yok :)
  14. C

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. anladım süper ozaman, benim tecrübelerime göre aracın birazda asfaltta yürümesini istiyorsanız defransiyelleri de yeni modelle değiştirmenizde fayda var. eğer getirtme imkanınız varsa 96-2000 model arası komple ön arka defransiyel ve arazi...
  15. C

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Bildiğim kadarıyla aynalar burada 400 euro, size Bursa dememin sebebi aracın dışını yeni modele çevirirken gözle görülmeyen bir çok yerde tadilat yapılıyor. Çamurluklarda vs. yerlerde. Ve bu işlemlerin nasıl yapılacağını çoğu usta bilmiyor. Bu...
  16. C

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. ökkeş beyle bugün görüştük telefonda 50 euro ya tüm tesisatıylamı buldunuz eğer öyleyse çok iyi .
  17. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Hüseyin abi hangi parçayı istiyorsan söle hemen yollıyım sana dükkanda bir sürü parça var. inan listesinide yapmadım ne var ne yok karıştı iyice :)
  18. C

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? İbrahim Merhaba, bu ilan yeni girmiş sanırım fiyatı biraz makul gibi hemde 320 http://www.sahibinden.com/1996_mercedes_g_320-72WQQaXQQ16594375WQQpXQQdisplayitem
  19. C

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. merhaba, bundan daha dik bir yeri yağmurlu bir günde 90 model tek kapı benzinli bir araçla 3 kilidi birden kilitleyerek hiç patinaja kalmadan geçmiştik. yani bu aracın can damarı bence kilitleri, kilitleri olmadan hiçbir özelliği kalmıyor bana göre
  20. C

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Merhaba Cenk Bey, Öncelikle hayırlı olsun, sanırım aldığınız araç izmitte bulunan araçtı. Aracı tanıyorum yakından görmüştüm kmsi azdı bildiğim kadarıyla. Öncelikle ayna konusuna gelince e-bayde daha ucuza bulabilirsiniz. Bence oradan getirtmeniz çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.