Arama sonuçlarınız

1. C

86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?..

Ynt: 86 Model Mercedes G 230 Gaziantep'te ?.. merhaba, ya nasip otonun geçmişte ne yapıp ne ettiğini bilemem ama bu araçlarda çalınma söz konusu değildir. esas çalma işlemini bu araçları zamanında botaşa veren mercedes firmasıdır. botaşa verilen çoğu aracın defranssiyel kilitleri olmadan...
  2. C

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? selamlar, bence 500 motoru söküpte yerine 320 takacağınıza sadece 500 motora lpg uygulayıp binin derim. eski tip motorların yani lektroniki az olan motorların değişimi çok daha kolay olmakta ama elektronik olan motorların değişimi ve uyum süreci oldukça zor olmaktadır...
  3. C

CJ7 İçin 15 jant ve 35 lik lastik arıyorum

Merhaba, CJ7 için 15 inç çelik jant ve 35 lik lastik arıyorum. Saygılarımla Cem Çoban
  4. C

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. hüseyin abi harika olmuş ellerine sağlık, bende ilk taktığımda turbo devrede değildi ama sonra harika oldu, benimde eg<zostu değiştirmem gerekiyor sanki arabayı sıkıyor gibi geliyor bana da, ben birde mazot pompasını ayarlattım adapazarında hakkı usta var bizim meşhur...
  5. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Merhaba Araç bitti, yaklaşık 3500 km yaptım bile tatile çıkarak. ilk resimleri sizlerle paylaşıyorum. ayrıca yeni model tüm parçalar fiber olarak elimde mevcut isteyenlere yardımcı olabilirim. ön tampon arka tampon çamurluk ağızları davlumbazlar...
  6. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba, daha önce başka bir aracımıza daha uygulamıştık, g lerde arazi şanzımanları ayrı olduğu için herhangi bir sorun olmuyor, şöle diyim motor + şanzıman dan çıkan şaft arazi şanzımanına bağlanıyor, ön ve arka şaft ise ayrı ayrı arazi...
  7. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba, taktığım motor 605 kodlu 95-99 model c kasalarda çıkıyor. orjinal 2500 cc turbo dizel ve orjinal 5 ileri şanzumanla birlikte aldım ben saygılarımla
  8. C

Mercedes GD300 Yardım ?..

Ynt: Mercedes GD300 Yardım ?.. merhaba, şahsi fikrim 240 motorun bu kasa için yeterli olmadığı yönündedir. Bende de tek kapı gd 240 vardı ve aracı yerinden kaldırmakta zorlanıyordum. Bence G kasasının en ideal motoru 300 motorlardır diye düşünüyorum. Saygılarımla Cem
  9. C

Botaş Araç İhalesi

Ynt: Botaş Araç İhalesi bence g nin en önemli özelliği standart olarak ön ve arka kilitleri olmasıdır ve bunu uzun seneler önce yapmasıdır. saygılarımla
  10. C

Botaş Araç İhalesi

Ynt: Botaş Araç İhalesi merhaba, amcam ihaleye girdi, araçlar klasik botaş araçları hiçbrinde defransiyel kilidi yok malesef :( birtane 86 240 dizele teklif verdi kendisi bugun zarflar açılmamış yarın açılacağını tahmin ediyoruz. benim ihale ile bildiklerim şu anda bukadar daha detaylı bilgi...
  11. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım tekrar merhaba, aracın son resimlerini eklemek istedim. Aracın elektrik işleri bitti herşeyi çalıştırmayı başarabildik sonunda. Bir tur attım ve performansı bence harikaydı. resimleri ekliyorum saygılarımla
  12. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım evet 5 kapılı içinde uygundur
  13. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım kaç basacağını bilmiyorum
  14. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım 605 motor kodu gibi bişey, 2500 cc turbo beslemeli 5 silindir dizel motor. ortalama 150 beygir civarı güç üreten bir motor. dayanıklılığı üst düzeyde olan bir motor bence
  15. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba, 605 motoru şanzuman ile birlikte 6.000 tl ye almıştım kasım ayında
  16. C

Sahibinden Satılık 1980 Model CJ 5

Ynt: Sahibinden Satılık 1980 Model CJ 5 araç satılmıştır. iyi günler dilerim.
  17. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım teşekkür ederim alper
  18. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım 747 perlit gri
  19. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba abi, araç boyandı elektrik işlemleri şu an devam ediyor, çoğu elektrik aksamını çalıştırmayı başardık. bir kaç boyalı resim ekliyorum.
  20. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım abi valla artık baya az kaldı bitmeye çok yaklaştık. Önümüzdeki c.tesi toplama işlemlerine başlarız. Elektrik sisteminide % 85 hallettik görünüyor. Bütün sistemi çalıştırabilecez gbi görünüyor şu anda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.