Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım
abi koyduğumuz diğer araçta bu motorla çok güzel bir performans aldık şu an şoför koltuğu takılı yarın bi test sürüşü gerçekleştireceğim.
sonucu bildiririm.
şimdi sıra elektrik işinde umarım 2002 modelin bütün fonksiyonlarını çalıştırabiliriz...
Merhaba Abi,
şu anda en sağlıklı sistem bunu öngördük ve aracı dururken yaklaşık 30 dakika çalıştırdık devirdaim devreye girdi gerekli çalışmasını yaptı ve bize sanki sorun olmayacakmış gibi bir görüntü verdi.
Araç tamamen bitip motoru...
evet abi bizde çok tereddüt yaşamıştık güç kaynı çok olur diye
ama güzel bir pompa ayarı ile harika performans alıyorsun anlaşılmıyor bile
abi ben bide 463 defransiyel koyayım diyorum sen ne dersin?
ön ve arka ikiside komple
Merhaba hüseyin abi,
evet o su deposu soğutma için böylece hararet yapma olayını çözdük.
ben türkiye de 300td motor çok aradık ama 300 turbosuz bulduk. onu da diğer araca takacağız.
sen 300td motor kaç model çift egzantrik mi tek mi??
Tekrar merhaba,
sonunda motoru yerleştirdik tüm işlemlerde bittikten sonra bugün çalıştırdık. Sonuç harika sarsıntı ve herhangi bir problem yok şu anda
resimleri ekliyorum.
463 ön parçaları ve çamurluk ızgara yerlerini orjinaline uygun...
Merhaba Selçıuk Bey,
Firma bilgileri için teşekkürler. Birazdan iletişime geçip kendilerinden fiyat isteyeceğim.
dediğiniz fiyatlar çok uygun çünkü o fiyatlara 2. el motorlar alınıyor ancak. Eğer bu fiyata sıfır alabilirsek süper olur.
merhaba hüseyin abi,
türkiyede bu motor çıkma fiyatları şanzumanı ile beraber 5000 ile 8000 ytl arasında değişiyor fiyatları
Herkese Selamlar,
Ben arabayı şu anda ankarada satılanlardan almadım. Daha öncede yazdığım gibi 2002 senesinde almıştık botaştan.
Şu an son durumu anlatmak isterim.
605 motorun kulaklarını ayarladık alüminyumdfan döktürdük. Motorun yerini...
selamlar,
düşünceleriniz için teşkkürler, elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacaz.
artan parçaları burada yayınlayacağım. Klima benim aracımda da yoktu onun için dükkana bakmam lazım eskiden kalma bişiler varmı diye.
hüseyin abi,
evet 605 motoru g ye koyduk. kuzenimin aracı 4 kapılı gümüş gri g ye koyduk. Şu an tatilde gelince resimlerini çekip göstereceğim. diğeri ise siyah uzun şase onada sprinter motoru koydıuk ama o iyi olmadı onunda resimlerini...