Arama sonuçlarınız

1. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım korkut bey, bence arazi performasları birbirine yakın araçlardır diye düşünüyorum. konfor olarak belki mercedes biraz daha konforlu olabilir.
  2. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım hüseyin abi, daha önce 605 motoru taktık gerekli tadilatlarıda yaptıktan sonra hiçbir vibrasyon kasıntı yok. Sadece motor ilk takıldığında pompadan dolayı aracın çekişinde problem vardı. İyi bir pompa ayarı ile oda düzeldi. Ortalama 9-10 litre...
  3. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım resimlerin devamı 2002 mercedes g den sökülen parçalar söktüğümüz araç uzun kasa olduğu için benim tek kapıya göre arka koltuk iskeletlerinde tadilat yaptık. Böylece orjinal görüntüye sahip olacağız. vee bitince işallah bu şekilde olacak
  4. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Tekrar Merhaba, Aracın sökülü haldeki fotolarından ekliyorum. Araç şu anda sökülü durumda önce 605 motor kodlu çift egzantrikli 5 silindirli 2.5 tdi motoru koyacağız. sonra da 2002 model g den aldığım komple iç aksamı yerleştireceğiz. Umarım...
  5. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Merhaba Korkut Bey, Programı indirdim resimleri küçültüp siteye koyacağım. Saygılarımla
  6. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım 2 parça halinde gönderdim geldimi şimdi
  7. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım merhaba hüseyin bey, size mail attım. çıktık bir yola bakalım neler olacak sonuçları da burada paylaşmak istiyorum ama sanıyorum bişeyler öle yada böle olacak :) Tabii kafayı yemez isem :)
  8. C

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Merhaba, Aslında bende sizden cevap bekliyordum :) Öncelikle Botaş Türkiye'de doğalgaz dağıtımkı yapan firma. Türkiye de doğalgaz boruları döşenirken kullanılan araçlar bunlarda. 2002 senesinde babam ve amcam botaş ın ihalesine girdiler. Botaş 12...
  9. C

Herkese Merhaba, 1986 model GD 240 aracım var. Aslında toplamda 4 adet mersedes g miz var hepsi 86 model botaş tan 2002 yılında almıştık. 2 si dört kapı 2 si tek kapılı. Şimdi 1986 model gd 240 tek kapılı araca 99 model 605 motor kodlu 250 turbo dizel motor aldık. Üzerinde elektronik pompa var...
  10. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese Merhaba, 27 Yaşındayım. toplam 3 adet arazi aracımız var. 2001 model Toyota Land Cruiser 1980 CJ 5 1980 CJ 7 Öğrenci ve Personel taşımacılık işi ile uğraşıyorum. GENTUR adıyla kendi firmamız vardır. Şileli olduğumdan dolayı haftasonları genelde Şilede...
Geri