Arama sonuçlarınız

1. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Defender dingilleri kullanabilirdim ama şu anki Dana44'lerden sağlam değiller, genişte değiller. CJ dingilleri yerine atılabilirdi ama kilit felan ne olurdu bilemem... tedariklede alakası var... bu noktadan sonrada benim daha büyük lastik ve dingile ihtiyacım var ;D...
  2. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Jeep'in özelliği çok ucuz fiyat verip ihaleleri alması olduğundan, aracın maliyetini olabildiği kadar ucuzlatma çabasından, her zaman krizdedir ve hep ordan oraya satılmıştır taaaki Chrysler alana dek..... ;D ona rağmen bizim araçlar yıllardır en zor koşullarda...
  3. J

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı Abi şakamaka usta deme sanayiye gelip dükkanımı soranlar oluyor ::) Bilmiyorum bende topçekerin gerçek adını... sanayi efsanesidir belki ;D
  4. J

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı Ohoooo kulağım her çınladığında Land tarafını mı karıştıracaz formun ;D .... maslak sanayide uygulamalı, örneklerle ders verilir ;) Yeri gelmişken sizin bu meşhur, eskilerin bahsettiği topçeker dingillerin teknik adı ne? Bu arada herkes portal peşine...
  5. J

Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor

Ynt: Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor Haftada en az 3 gün maslak sanayiye gidiyorum, ve her seferinde üzerinde Gezenbilir stickerı olan Suzukiler görüyorum...hiçbirinide tanımıyorum :( Mesela geçen gün master service'in önünde park halinde vardı.. aynı gün siyah bir tane efesin...
  6. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Formulllerden öyle yaw... ne biliiim ben eğitimi internettten ABD üzerinden alıyorum ;D .... Yurki Bey aşağıdaki linkte bir form var, kullanılan dil kuzey avrupa sanırım bize biraz çeviri yapabilirmisiniz. V8'e Mog şanzımanı takmışlar, aynı tartışmanın ilersinde...
  7. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Overdrive diyorlar ona, esasında benim şanzımana göre olanı var. ama mesele over olması değil bence, underdrive olması gerek ve devirli makine gerek diye düşünüyorum... 48inch lastik 121cm yüksekliğinde yani benim yaratığın kapı eşiğinde! motorun bu lastiği...
  8. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Bunca zamandır bu kadar tırmalıyoruz insan bir söyler, formüller doğru mu değil mi ;D
  9. J

Wrangler 44" Boggers

Ynt: Wrangler 44" Boggers ;D Yavaş yavaş Hasan... bak eskiden 37 lastik deyince lastikçiler öyle bakarken şimdi düzine düzine getirir oldular... biz pazarı zorladıkça araçlarımız ortalıkta dolaştıkça swamperda getirecekler!
  10. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri esasında forma meslekyüksek okullarının motor bölümlerinden hocalar üye olsa iyi olur....
  11. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Bela derken inşallah 2 tane CJ almışındır..hatta biri Willys'tir inşallah ;D Bütün mesele o zaten, teorik hız ve pratik hız... biri formulle çıkıyor diğeri asfaltta çıkıyor... yanlış hatırlamıyorsam; (rpm x lastik çapı) / (diff oranı x şanzıman oranı x arazi şanz...
  12. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Mog için Ankara :) Ivedik'e gitmek lazım... hatta bir iki tane mogcuda almak lazım yanına ::)
  13. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Bütün pertçilerin haberi var ;) düştümü listenin başındayım... hemen bir CJ-8 kupası atarız.... hatta ben kupayıda alayım yaw;D
  14. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ne 90 mı ;D ? Makine 258I6 yerine hafif oynanmış 5000-5500 devir çeviren V8 olursa ağır aynamaruti ile daha iyi yürü... yoksa 48" lastikle, seri aynamaruti 258I6 çok güçsüz olur. Ankara'daki adamdan haber var mı? Muammer Bey ile görüşüyorsun dimi? (Teknom) Bu...
  15. J

ÖTV İndirimi ve Piyasalara Yansıması?

Ynt: ÖTV İndirimi ve Piyasalara Yansıması? Bundan 7 sene önce, ki o dönem hala aracı alıp kullanıp daha pahalıya satabiliyordunuz, beraber çalıştığım Japonlar, araba sarf malzemesidir. Alır kullanır, ya fabrikaya geri verir yenisini alır, yada üstüne para verir ;D hurdacıya verirsiniz...
  16. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ankarada temsilciliği olan şirket sadece dana60 için portal getirebiliyor. Fiyatla ilgili bilgi var mı? Buradaki problem dana60'ların hepsi dodgeram genişliğinde çok geniş, ön diferansiyeli yerleştirmek problemli.... bende arka dana70 ön dana60 var bir çift...
  17. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri U kapıları düzgün kesilmiş ise CJ-6 kalsın bence...hem içi rahat, hemde CJ-8 kapısı oturtup, CJ-8 sac hardtopunu kesip uydurabilirsiniz... CJ-5 hem tenteli, hem kısa ben tercih etmem... Ön cam bencede hoş ve değişik durmuş :) neyin camı olduğunu merak ettim...
  18. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri İkiside güzel valla :) Cj-6'ya yapışma cam mı yapmışlar?
  19. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tam Landcıya göre bir cevap... zaten sizin araçların hepsi birbirine benzer ;D Şimdi sorulara cevap vermeye başlayalım; En önemlisi sorunuz Neden CJ : Neden CJ olduğunu CJciler bilir, o hayattır, kandır, ruhu vardır... CJ'ye Unimog dingili uygulaması bütün dünyada...
  20. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Projesi hazır ;D hemen konuşabiliriz !

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.