Arama sonuçlarınız

1. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Ozan disco alırsan, CJ'yi bıraktıktan sonra arada birkaç hafta binek oto kullan adapte ol, yoksa acırım o Discoya :) Jeepci ruh haliyle Land kullanılmaz :) bükersin Armlardan birini.... faturası kaça çıkar bilmem... Sonrada CJ'ye dönmek istersende işin zor sonun...
  2. J

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Yapın valla bende Rescue Vehicle olarak gelirim ama expedition yaparsanız TDI'lardan birinin kıçına bağlayıp çekerek götürürsünüz ona göre ;D
  3. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri abi arkanın öbürünüde çıkar, önlerle şansını dene... veya çapa yöntemini kullanabilirsin ;D
  4. J

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Park yerinde uzun süreli dinlenmeye çekilenin yerine sanayide toplanan yeni birtanesi hemen alır :) Hatta yanımda resmi olsa, TR'de en son toplanmış klasik olmaya aday bir çocuğumuzun resmini buraya koyardım ;D Willys'lerin (aynı şekilde Seri I II...
  5. J

1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde)

Ynt: 1985 Jeep CJ-7 Renegade (Orjinal 84 Milde) Bende loto oynarım valla, yaktım seni Sami!! salona koyacam...
  6. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bunların kelebeklileri var içerden spiral vasıtası ile kontrol edilebiliyor... vana ilginç olmuş...
  7. J

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Kovana çomak sokayım dedim ;)
  8. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Buraya biraz JK lazım... SEMA'dan...
  9. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Vaktiyle Uğur abi için WK-7 yapmayı düşünmüştüm ;D Photoshoptan anlasam Trailhawk yapardım valla... paint ile bu kadar oluyo... Buda en sevdiğim resimlerdendir, daha önce forma koymuştum ama derinliklerde kaybolmuştur....
  10. J

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Bu kadarmıymış ;D
  11. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

Ynt: Yuasa Kuru Akü 65A 12V 2 tane Toyota'nin bagajinda (bagajda 46kg ile daha iyi viraj dönüyor ;) ) 3 tanesi Ati'de
  12. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Hardtop değişecek, 20km kadar üstü açık kullanıcam ;D ... sözde hava 14 derece güneşli olacaktı bugün :( donucam galba...
  13. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 318V8 5.2Lt finduk üzerindeki ::) Ya Yavuz abi kaç kişi istedi vermedim, özellikle resimlerini koydum senin radyusların felan, bu disconun erkek versiyonu... alabilirsin, bu kadar korkma eşinden, yoksa forma üyemi ???
  14. J

Yuasa Kuru Akü 65A 12V

Ynt: Yuasa Kuru Akü 65A 12V Uygundur :) Yaratığa iki tane taktırmak için özel çift katlı akü tablası yaptırıyorum... birde switch takılacak 1, 2 , 1+2
  15. J

Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Benim toyotaya egzos takarsam aynı ses çıkar ;D .... önümüzdeki hafta V8 operasyonu başlıyor... cherry bomb ları atayım o zaman duyun sesi ;D ;D
  16. J

Satılık 1979 CJ-5 (SATILDI)

Ynt: Satılık 1979 CJ-5 (SATILDI) Bu CJ çok güzel ama bir eve bir güzel yeter Önder, sen kendine mahlukat yap artık :)
  17. J

Satılık Lastik, 15 Jant

Ynt: Satılık Lastik, 15 Jant
  18. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 Çamurlu :) ön kilit %100 değilmiş balatalı Limited Slipmiş yukarıda yanlış yazmışım.
  19. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 Ön Helezon Arka Dana44 Rollcage
  20. J

Satılık 1979 CJ-5 (SATILDI)

Satılık 79 CJ-5, motor yüklü, headers, snorkel var, T-176 4 ileri şanzıman, arkada tek parça aks (AMC20), Kumho venture M/T lastikler, on board kompresör, WARN 8274 çok az kullanılmış vinç, 2 adet orjinal KC delici, temiz Bestop Tente.. döşeme vs..vs.. geziye hazır 13.500 YTL ( konfigürasyon...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.