Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D
çok keyifli geçtiği belli.güzel kareler tşk emeğinize tekerinize sağlık.jimny çok fena duruyo yalnız ;))
Ynt: Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011)
çok güzel bir pazar gezisi olmuş.benim ufaklıkla bizde pirinççi ve kısırlık taraflarında dolaştık.sizi görsem peşinize takılırdım :)
eger bu hafta pazar günü giderseniz,peşinize takılmak isterim.
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)
harika bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.keşke konuyu daha önceden takip etmiş olsa idim.orada olmak isterdim.en kısa zamanda tekrarını yaparsanız bizde katılmak isteriz.mesela haftaya ;) ;)
Ynt: AVRUPA OFFROAD GURUBU SEZON AÇILIŞI
arkadaşlar süper bi gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.resimler bi harika.
alpayın arabayı gördüm akşam mükemmel çamur banyosu yapmış.emeğinize sağlık.
hasan abi benim minik buralarda gitmez dimi??
[b]merhaba arkadaşlar
benim suzuki jimny aracıma orjinal 1 adet jant lazım.eğer elinde olan var ise bana satmasını rica ederim.
irtibat
cemal 0535 770 93 44
teşekkür ederim.
Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü
yorumun oldukça mantıklı ;)
resimleri yüklersen sevinirim.biraz gözlerimiz bayram eder dostum.tşk.
dedimya arkadaşlar daha acemiyiz.lastik konusunda da tecrube kazanıcaz zamanla.tabii sizin sayenizde ;)tşk ler yorumlar içn
bu arada ibrahim.sen bizim yıldırımdaki ibrahimsin dimi??tşk ederim gezeriz tabii.gürkanıda alır dere tepe devam :D...
dostum
lastikleri yeni taktırdım bu hafta.çok sordum soruşturdum bana bfgoodrich lastiği önerdiler.bende aldım.memnun kaldım.önerin için teşekkürler.
Ynt: Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ?
yeni kasalar trafikte sıkıntı çıkartmıyor.hararet yükseltmiyor.teknoloji konuşmuş anlaşılan;) bu arada şehir içi yormuyor emin ol.600 lük makineden bile daha iyi oynatıyorum bunu.bu arada üstündeki standar eksozları çıkarttım.komple...