Arama sonuçlarınız

1. suzuki-jimny

Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D

Ynt: Amatörler olarak İstanbul Riva 3. Offroad Buluşmamız + Bol Çamurlu bir Gün :D çok keyifli geçtiği belli.güzel kareler tşk emeğinize tekerinize sağlık.jimny çok fena duruyo yalnız ;))
  2. suzuki-jimny

Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011)

Ynt: Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011) acemi pilot sizi takip ediyor.havada güzel yağdı heryer çamur ;)
  3. suzuki-jimny

Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011)

Ynt: Kemerburgaz ve İsoff Pisti Gezimiz (18.12.2011) çok güzel bir pazar gezisi olmuş.benim ufaklıkla bizde pirinççi ve kısırlık taraflarında dolaştık.sizi görsem peşinize takılırdım :) eger bu hafta pazar günü giderseniz,peşinize takılmak isterim.
  4. suzuki-jimny

OhhRoad Grubu Göktürk Gezimiz 03.12.2011

Ynt: OhhRoad Grubu Göktürk Gezimiz 03.12.2011 çokkk güzel videolar.emeğinize sağlık.süper bi gezi olmuşş.
  5. suzuki-jimny

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) harika bir gezi olmuş.emeğinize sağlık.keşke konuyu daha önceden takip etmiş olsa idim.orada olmak isterdim.en kısa zamanda tekrarını yaparsanız bizde katılmak isteriz.mesela haftaya ;) ;)
  6. suzuki-jimny

AVRUPA OFFROAD GURUBU SEZON AÇILIŞI

Ynt: AVRUPA OFFROAD GURUBU SEZON AÇILIŞI arkadaşlar süper bi gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.resimler bi harika. alpayın arabayı gördüm akşam mükemmel çamur banyosu yapmış.emeğinize sağlık. hasan abi benim minik buralarda gitmez dimi??
  7. suzuki-jimny

suzuki jimny orjinal jant 1 adet lazım

[b]merhaba arkadaşlar benim suzuki jimny aracıma orjinal 1 adet jant lazım.eğer elinde olan var ise bana satmasını rica ederim. irtibat cemal 0535 770 93 44 teşekkür ederim.
  8. suzuki-jimny

Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010) ok.tşk ederim.görüşmek üzere o zaman:)
  9. suzuki-jimny

Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010)

Ynt: Kemerburgaz Çiftalan'da Acemi Offroad'çular (19 Aralık 2010) slm arkadaşlar ;) süper bi gezi olmuş.bende acemiyim.benide yanınıza alırsanız memnun olurum.ismim cemal.görüşmek üzere;)
  10. suzuki-jimny

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü yorumun oldukça mantıklı ;) resimleri yüklersen sevinirim.biraz gözlerimiz bayram eder dostum.tşk.
  11. suzuki-jimny

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? çok güzel bi choper makina.güzel günlerde kullanmanız temennisiyle.
  12. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü dedimya arkadaşlar daha acemiyiz.lastik konusunda da tecrube kazanıcaz zamanla.tabii sizin sayenizde ;)tşk ler yorumlar içn bu arada ibrahim.sen bizim yıldırımdaki ibrahimsin dimi??tşk ederim gezeriz tabii.gürkanıda alır dere tepe devam :D...
  13. suzuki-jimny

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? umarım havalar en yakın zamanda düzelirde bizde pasımızı atarız.dediğiniz gibi burada bi tarih belirler yol alırız.iyi akşamlar.
  14. suzuki-jimny

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? fotolar çok güzel.profosyonelce çekilmiş bayıldım doğrusu.havanın güzel olduğu bir gün yol yapalım.ismim cemal memnun oldum:)
  15. suzuki-jimny

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? resimlere bayıldım.çok profosyonel çekilmiş.havaların güzel olduğu bir gün bir yol yapalım arkadaşım.benim ismim cemal ;)
  16. suzuki-jimny

Çakmaktan Motosiklet Yapımı

Ynt: Çakmaktan Motosiklet Yapımı Öncelikle çok yaratıcı tebrikler en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum :)
  17. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü video yu izledim.mükemmel.tşk ederim;)
  18. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü dostum lastikleri yeni taktırdım bu hafta.çok sordum soruşturdum bana bfgoodrich lastiği önerdiler.bende aldım.memnun kaldım.önerin için teşekkürler.
  19. suzuki-jimny

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu teşekkürler ahmet abi.hoşbulduk.
  20. suzuki-jimny

Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ?

Ynt: Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ? yeni kasalar trafikte sıkıntı çıkartmıyor.hararet yükseltmiyor.teknoloji konuşmuş anlaşılan;) bu arada şehir içi yormuyor emin ol.600 lük makineden bile daha iyi oynatıyorum bunu.bu arada üstündeki standar eksozları çıkarttım.komple...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.