Arama sonuçlarınız

1. suzuki-jimny

Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ?

Ynt: Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ? slm dostum 1000 cc den sonra binilebilecek tek makina diyebilirim(race ler içerisinide).o kadar güven veren bir makina ki anlatılmaz yaşanır ;)benim en son aşkım diyebilirim HAYABUSA. müthiş bir performans ve güven veriyor.2 yıldır...
  2. suzuki-jimny

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu [b]slm arkadaşlar ismim cemal dalyan.istanbul fatih te oturmaktayım.uluslarası bir şirkette yöneticiyim.gezmeyi,doğayı,motosiklet kullanmayı(özellikle)çok severim. kendim uzun süredir race makine kullanıcısıyım.şu an 2008 model yenikasa HAYABUSA...
  3. suzuki-jimny

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü evet haklısınız.o yüzden siteyi iyi bir şekilde inceliyorum.birkaçkişinin tekbaşına serüvenlerinin sonu traktör ile kurtarmaktan geçmiş.bundan sonra tek çıkmam :) ufak ufak tecrube edineceğiz.tşk.
  4. suzuki-jimny

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? slm arkadaşlar.bende suzuki hayabusa 2008 model binicisiyim.çok değişik motorları(race)uzun süredir kullanmaktayım.ve son aşkımı buldum. HAYAT BUYSA HAYABUSA dedim:D:D:D:D SEVGİLERİMLE.
  5. suzuki-jimny

Chopper Tavsiyesi

slm dostum. bi arkadaşımın 2004 model kawasaki vn 1600 cc choper makinası var.çok temiz vedüzgün bi motor.satmayıda düşünüyor vn2000 alıcak.istersen bi bak derim. bende bu arada race binicisiyim.hayabusa kullanıyorum.
  6. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü birkaç resim daha.:)
  7. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü teşekkürler dostum.
  8. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü birkaç resim devam
  9. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü evt dostum plaka akseki.ama ben orada oturmuyorum.istanbul fatih te ikamet ediyorum.oradan bi bayandan aldık ufaklığı ;) plakayıda değiştirme gereği duymadım.varsın antalya olsun :)
  10. suzuki-jimny

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü hoşbulduk dostum dediğine hak vermemek imkansız gibi.çünkü entresan yollarda dolaştım.bi ara yol tamamen bitti ve kayalıklardan geri geri gelmek zorunda kaldım:(ama genede kazasız belasız güzel bi deneyimdi benim için.hatta yolda bi jeep ile...
  11. suzuki-jimny

merhaba arkadaşlar bugün havanı güzel olması sebebi ile oğlumla beraber ufaktan bi doğa gezisi yapmak istedik ve vurduk kendimizi yola.rotamızı ilk önce cebeci köyü oradanda pirinççi köyüne çevirdik.kendimizce ufaktan çamur ve dere gezmesi yaptık.bu ilk tecrubemiz.umarım buradaki profosyonel...
  12. suzuki-jimny

16 nisan kemer gezimiz

Ynt: 16 nisan kemer gezimiz slm aranıza yeni katıldım.umarım yakın zamanda sizinle tanışmak isterim.bende de suzuki jimny var.sizin gibi profesyonel sürücülerin izinde ufak ufak gelmek isterim.kabul ederseniz ;) resimler çok güzel paylaşımınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.