Arama sonuçlarınız

1. airboat

Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz!

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! Ender Beyin karavanına ATIK SU deposu üretip araca monte ettik. Kendisinin siparişi üzerine TMC markalı elektirikli WC temini yaptık, Su deposu ile bağlantıları yapılarak banyosuna yerleştirdik
  2. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! Devamı..........
  3. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! Abidin Beyin Çekme Karavanı; bakım & onarım sonrası dün teslim edildi. Bakım onarım sonrası görselleri ekliyorum.
  4. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! devamı
  5. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! Bakım ve Onarım için alınan Çekme Karavan ise; Abidin Beye aitti. İzmir gümrüğünden alınmıştı. Teslim aldığımızda ki görünümü ekdeki görsellerdedir.
  6. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! Hasan Yavaşoğlu beyin Karavanına, HERMETİK SOBA yerleştirdik
  7. airboat

Ynt: Ankara'da Karavan Bakım & Onarım Yapıyoruz! 2009 Yılında ikinci el olarak aldığım; CAN KARAVAN üretimi 1997 model çekme karavan üzerinde yaptığım tadilat ve bakım onarımı ile işe başladım. Önceleri Haworcraft,sığsu teknesi gibi ahşap çalışmalarım oldu.Yapım aşamalarıı GEZEN BİLİR de...
  8. airboat

Karavan Sever Dostlarımızın Dikkatine! Ankara'da tüm karavanlara bakım onarım yapıyoruz. Gerekli olan; malzeme,ekipman,aksesuarları temin ve tedarik ediyoruz. Atık ve Temiz su depoları,çekme ve taşıma ekipmanlarını kendi atölyemizde üretiyoruz. İhtiyacınız olan malzeme ve ekipmanları uygun...
  9. airboat

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Karavanın yapım başlangıcında mobilya da kavak kontra,iç ve dış duvar kaplamalarda CTP kullanılmasını önermiştim. Pek kabul görmedi.Oysa boya macun gerekmeyeceği gibi işcilik ve maliyettende tasarruf yapılabilirdi.
  10. airboat

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Saglikli ve mutlu geziler dileriz
  11. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit bey, Paneller cesitli firmalar icin uzak dogu ulkelerce uretilip 15x15cm lik kucuk olculerde hazirlanip paketlenir,ulkemizde istenen vat icin lemimlenerek Paneller elde edilir,hic bir zaman panel halinde getirilmez.cunku navlun ucreti cok tutar...
  12. airboat

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Tugay kardeşim, Hasan Beye ve adil hocaya arka kapıların sökülerek iptali konusundaki önerinizi destekliyorum.Bu konuda ilklerden birisiyim. Karavancı dostlarımız bitmiş karavanlarını bile yeni dizayna uyarlıyorlar. Son çalışmamızdan birkaç...
  13. airboat

Karavan İmalatçısı

Ynt: Karavan İmalatçısı Paydaş dostum, Gördüğüm kadarı ile üretim işini yaptırmak işini İzmir ile sınırlamışsınız.Neden diğer iller yok? Bana uzak,kontrol ve denetim yapmam güç olur diye düşünüyorsunuz. Haklısınız, ama! Ankara'da motokaravan üretimi yapanların müşterileri çogunlukla...
  14. airboat

Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni

Ynt: Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni Ozur dilerim( ,dukato calisani olarak) cumlesini lutfen siliniz.
  15. airboat

Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni

Ynt: Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni Dusundugunuz yerlesim planini bir dukato calisani olarak olculendirebilirmisiniz
  16. airboat

Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var... Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Tüm dostların ellerinden gelecek yardımı esirgemeyeceklerinden eminim. Kullanacağınız malzeme ve ekipmanlar konusunda yardımcı olabilirim. Başarılı çalışmalar dilerim.
  17. airboat

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlanda goruldugu kadar guzel bir calisma olmus,ellerine saglik. Alt tanitim yazisinda "mutfagin ve kapinin da ithal mazemeden" yapildigi sozcukleri yer almis. Mufakta yer alan,firinli 4 gozlu ocakli firin ve de kapi ithal ise...
  18. airboat

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları LPG li buzdolaplarında 30 mBar tavsiye edilir.Nedenisa PİLOT alevle çalışmalarıdır.Benzinlikden doldurulması yasak ve sakıncalıdır. Dolabı ters çevirme işlemi;uzun süre kullanılmayan Çanta tipi soğutucularda yapılır. Onlar Buzdolabı sayılmazlar. Sıcak konulanı...
  19. airboat

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları F.sirin mesajini okumus oldugunu dusunerek buzdolabinizi eger aracta kullanmayi dusunurseniz 12volta donusturmekte yarar var.
  20. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Devam atila kardesim,guzel gidiyor,kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.