Arama sonuçlarınız

1. airboat

Vinç Aranıyor

Ynt: Vinç Aranıyor Çekme ekipmanları http://karavanekipmanlari.sahibinden.com
  2. airboat

Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var... Aracı edindiğinizde; Yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Başarılar dilerim http://karavanekipmanlari.sahibinden.com
  3. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atila kardaşim; İlk ihtiyaç stokları hazırlanmış,kolay gelsin. Başarılar dilerim.
  4. airboat

Çekme Karavan Yapımı

Ynt: Çekme Karavan Yapımı Bilgiyi paylaşabilmek, ne güzel.
  5. airboat

Çekme Karavan Yapımı

Ynt: Çekme Karavan Yapımı Gezenbilir dostlari arasina hos geldiniz Konunuz da yapmayi planladiginiz cekme karavan projenizi l İlgi ile okudum,projelerinize gozattim. Ulkemizde pekde islenmemis,takdir gormemis, gozyasi denilen degisik projeler var. Sizin hayalinizde yatan ve 750kg gecmeyecek...
  6. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Yanlış görmedi isem; cam kasaları yalıtım üstüne yapılacak kaplama seviyesinin (kaplama 4mm olarak düşünüldeğinde) altında kalmış. Çıta ile dolgu gerekebilir.
  7. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Kar-Kış hız kesti mi yoksa? Kolay gelsin,başarılar dilerim.
  8. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay Gelsin.Başarılar Dilerim Problemlerinizde yardımcı olabilirim http://karavanekipmanlari.sahibinden.com
  9. airboat

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Görsellerin Devamı...........
  10. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar ATIK SU DEPOSU [color=yellow] YENİ[/color Atık Su deposu daha önce kontra üzeri polyester kaplama olarak yapılmıştı. Bu yaptığımız ise; aynı detayları ve kapasiteyi taşımakta 90+90 litre olmak üzere DKP saçtan yapılmıştır. 4 Parça olarak...
  11. airboat

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Doğrusu; http://karavanekipmanlari.sahibinden.com olacaktı.
  12. airboat

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hayırlı olsun,Kolay gelsin. Karavan malzeme ve ekipmanları konusunda size yardımcı olabilirim. Ankara Ostim deyim.Aşağıdaki linki tıkladığınızda mağazamdaki ürünleri görebilirsiniz. Buyrun,çayımızı için,görüşelim. Selamlar...
  13. airboat

Motosiklet+römork Yardım

Ynt: Motosiklet+römork Yardım Motorsiklet arkasına oldukca hafif bir römork yapılabilir düşüncesindeyim. Şöyleki; Bu iş için ikinci el bir market arabası, iki adet çapı küçük olan bisiklet tekeri, bazı torna işleri ve bunları bir araya getirdiğinizde 40/50 kğ taşıyabilecek küçük bir römork.
  14. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Motor Sürükleme aparatına devam.............
  15. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar MOTOR SÜRÜKLEME APARATI Büyük motorları arıza yaptığında ya da Yakıtı bittiğinde; gerekli onarımın yapılabileceği yere taşımak oldukca zordur. Kıros motor taşıyıcısını yaptıktan sonra sürükleyiciyi de yapmam gerektiğini düşündüm, ürettim...
  16. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar MİNİ ROMÖRK Hafif Ticari araçlar,otomobil ve Karavanlar için 300/500 Kg taşıma kapasitelidir. Aracınızda Ruhsata işlenmiş Çeki demiri sistemi ile kullanılır. 750kg altı olması nedeniyle Ruhsat ya da proje gerektirmez.
  17. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Bir Diğer ürünümüz; Daha çok Ofrayt türü araçların kullanabileceği, Amerikan Tipi "TAK ÇIKAR ÇEKİ TOPUZU" çeşitli taşıma ekipmanlarının bağlanabileceği bir çeki yada taşıma için kullanılabilecek bir ürün. Bisiklet,Motor,ATV,kargo sepeti,Kros...
  18. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Görsellerin devamı............
  19. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar LASTİK KİLİDİ
  20. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Bu konu başlığını Kasım 2012 yılında açmışım. 25 ay olmuş. Bu zaman içinde 10 kalem KARAVAN EKİPMANI nın yapım aşamalarını görselleyip yazmışım. Gectiğimiz 2014 yılında da dostlarımızın ihtiyacı olan ürünlerin üretimini yaptık. Özellikle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.