Arama sonuçlarınız

1. airboat

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Ahmet Kardeşim,Merhaba Dilek ve temennileriniz için teşekkür eder, Eşim ve ben yeni yılda da sağlık ve mutluluklar dileriz.
  2. airboat

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (karavan Dünyası) Gezenbilir ailesinin yeni yili kutlu olsun
  3. airboat

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Elimde degisik projler var,yrdimci olbilirim. Slm.
  4. airboat

Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim

Ynt: Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim Hayırlı olsun,sağlıklı geziler dilerim.
  5. airboat

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Resimlerde görülen hali 580 kg, 11,500 TL istiyorum.Gezenbilir üyelerine yapabileceğim iskonto hariç, Taşıyıcı ROMORK TİP ONAY BELGELİ dir. Selamlar
  6. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Geçmiş olsun kardeşim, sağlıklar dilerim.
  7. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. stıker için başvuran; Gezenbilir dostlarına, 10 gün evvel PTT aracılığı ile gönderilmiştir. İsteyenlere bir süre daha gönderebilirim. Selam tüm dostlara.
  8. airboat

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Bilgilerini paylasan lara tesekkurler,yararli olmus.
  9. airboat

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Başarılar dilerim.Beklenen olacak galiba!
  10. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. http//karavanekipmanlari.sahibinden.com mağazamızda 25krş ;)karşılığı satışa sunulmuştur. mesajla adres bildiren dostlarımıza stoklarımız bitinceye kadar PTT aracılığı ile ücreti bizden olmak koşulu ile gönderilecektir. İlginize teşekkür ederim. Sahibinden com...
  11. airboat

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası cuma günü Ankara sigortaya 260 tl ye sigorta yaptırdığımı yazmıştım. Bugün AK sigortaya yazılı olarak başvurdum ve bir saat içinde kredi kartıma 570 tl aktarıldı. Her iki firmaya teşekkür ederim.
  12. airboat

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Firkat, ben de 260 tlye ankara sigortaya yaptırdım. iade bekliyorum
  13. airboat

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bu gün itibariyle Ak sigortaya 2014 Temmuz ayında 830 tl bedelle yaptırdığım sigortayı dudurdum. Ankara sigortaya 260 Tl bedelle sigortamı yenilettim. Bu konuyu gündeme getiren tüm karavancı dostlarıma ve Ankara sigorta çalışanlarına teşekkür ederim.
  14. airboat

Karavan Ekipmanları

http:karavanekipmanlari.sahibinden.com da Karavan,romork,Marka ve modele uygun Çeki demiri malzeme ve ekipmanların tedariki MAĞAZAMIZDA Lütfen arayınız.
  15. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Karavanını kendi yapanlar için bir yıl önce Sahibinden com da bir mağaza açtım.Amacım karavanlarını kendi yapanlar için kendi ürettiğim ve piyasadan topladığım ilk el ve ikinci el malzeme ve ekipmanları sizlere...
  16. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr) gÜZEL BİR GURUPLA GEZMEK NE GÜZEL
  17. airboat

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 M - 680 Kg. Lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (inşallah.. :) ) Sevgili arkadasim, teori pratige donusturulmeye calisildiginda bazi yanilgilar oluyor ne yazikki. Kagni devrildikten sonra yol gosteren cok olur derler,anadolumuzda.
  18. airboat

Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü

Ynt: Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü Levent, İstedigin poyra ve dingil yapip uygun fiyatla gonderebildigimiz gibi,cekme karavan icin tum malzeme ve ekipmanlari temin ediyoruz. Baslamak bitirmeye ilk adimdir,gerisi corap sokugu gibidir. Kolay gelsin...
  19. airboat

Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı

Ynt: Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı Cekme karavanlarin dis yuzeyi genellikle gofrazli aliminyumla kaplaniyor. Bu malzeme 0.40mm lie 0.60 mm kalinlikta oluyor. Panelin buna mastikle yapistirilmasi dusunuldugunde 70klm hizla gidecek olan aracta paneller aliminyumu yirtabilir ve...
  20. airboat

Yerel Yönetimlerin-belediyelerin, Karavancıya Ve Karavancılığa Bakış Açısı.

Ynt: Yerel Yönetimlerin-belediyelerin, Karavancıya Ve Karavancılığa Bakış Açısı. İş te tam orası ;su,elektrik,duş,sıcaksu hizmetlerinin verildiği kapısında 'CAMPİNG' diye saklanmış tabelası olan 100.000 metre kareden büyük bir mesire alanı dır.Yaz sonu düğün alanıdır.Ayrıca,40 adet bungolog...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.