Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt
Ahmet Kardeşim,Merhaba
Dilek ve temennileriniz için teşekkür eder, Eşim ve ben yeni yılda da sağlık ve mutluluklar dileriz.
Ynt: Gezenbilir Sticker I.
stıker için başvuran; Gezenbilir dostlarına, 10 gün evvel PTT aracılığı ile gönderilmiştir.
İsteyenlere bir süre daha gönderebilirim.
Selam tüm dostlara.
Ynt: Gezenbilir Sticker I.
http//karavanekipmanlari.sahibinden.com mağazamızda 25krş ;)karşılığı satışa sunulmuştur.
mesajla adres bildiren dostlarımıza stoklarımız bitinceye kadar PTT aracılığı ile ücreti bizden olmak koşulu ile gönderilecektir.
İlginize teşekkür ederim.
Sahibinden com...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
cuma günü Ankara sigortaya 260 tl ye sigorta yaptırdığımı yazmıştım.
Bugün AK sigortaya yazılı olarak başvurdum ve bir saat içinde kredi kartıma 570 tl aktarıldı.
Her iki firmaya teşekkür ederim.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Bu gün itibariyle Ak sigortaya 2014 Temmuz ayında 830 tl bedelle yaptırdığım sigortayı dudurdum. Ankara sigortaya 260 Tl
bedelle sigortamı yenilettim.
Bu konuyu gündeme getiren tüm karavancı dostlarıma ve Ankara sigorta çalışanlarına teşekkür ederim.
http:karavanekipmanlari.sahibinden.com da
Karavan,romork,Marka ve modele uygun Çeki demiri malzeme ve ekipmanların tedariki MAĞAZAMIZDA
Lütfen arayınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3
Karavanını kendi yapanlar için bir yıl önce Sahibinden com da bir mağaza açtım.Amacım karavanlarını kendi yapanlar için kendi ürettiğim ve piyasadan topladığım ilk el ve ikinci el malzeme ve ekipmanları sizlere...
Ynt: 4.80 M - 680 Kg. Lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (inşallah.. :) )
Sevgili arkadasim, teori pratige donusturulmeye calisildiginda bazi yanilgilar oluyor ne yazikki.
Kagni devrildikten sonra yol gosteren cok olur derler,anadolumuzda.
Ynt: Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü
Levent,
İstedigin poyra ve dingil yapip uygun fiyatla gonderebildigimiz gibi,cekme karavan icin tum malzeme ve ekipmanlari temin ediyoruz.
Baslamak bitirmeye ilk adimdir,gerisi corap sokugu gibidir.
Kolay gelsin...
Ynt: Yerel Yönetimlerin-belediyelerin, Karavancıya Ve Karavancılığa Bakış Açısı.
İş te tam orası ;su,elektrik,duş,sıcaksu hizmetlerinin verildiği kapısında 'CAMPİNG' diye saklanmış tabelası olan 100.000 metre
kareden büyük bir mesire alanı dır.Yaz sonu düğün alanıdır.Ayrıca,40 adet bungolog...