Arama sonuçlarınız

1. airboat

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım İki kişilik yatağı arkaya enine koymayı düşündüğünüzde yatak olçüsü kadarda 178x120x65cm lik bir hacimi depo olarak kullanabilirsiniz.
  2. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Bazı dostlarımız beklemekten sıkılmışlar, üzgünüm. Gecikmeli de olsa üstlendiğim görevi yerine getirebilmekten mutluyum Gezenbilir dostlarımın tümüne selamlar.
  3. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Sedat Bey keşke biraz önce davransa idi diyeceğim ama yine de sağ olsun. Matbacı rötarına denk geldik, üç haftalık bir gecikme ile teslim aldım. Biraz önce zarfları yazıyordum ki e posta düştü. Şimdiye kadar dostları beklettim,Adreslerini yazan tüm dostlara PTT ile...
  4. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Lütfen Adınızı da yazarmısınız
  5. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 sayit ! Motosikletini aracın içinde taşıyan mı yoksa? Ankara'ya geldiğinizde görüşelim. Bulent tercih edilecek üreticilerden birisidir. Selamlar
  6. airboat

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Rastgele sevgili Yetim,
  7. airboat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Nevzat kardeşim, Bisiklet aparatı göremiyorum. İsterseniz tekrar çalışır,Alimiinyumdan yapmayı denerim. İyi dinlenceler,selamlar
  8. airboat

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) teşekkürle Ahmet kardeşim,sorun nedir? Selamlar
  9. airboat

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Bu yaz tatil öncesi hazırlıklarıma; karavanıma solar panel yapmakla başladım. Her ne kadar şimdiye kadar ikinci alternatörle enerji ihtiyacımı karşılamak mümkün olsa da,uzun süreli kamp dışı konaklamalarda sıkıntı...
  10. airboat

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Şirin Kardeşim, takıldığım bir konuda deneyimlerinize ihtiyacım var. GSM 0506747 33 33
  11. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Bence sakincasi yok,daha once elli adetden fazla istekli olan Gezenbilir dostlarimiza gonderdim. İstek uzerine yeniden yaptiriyorum.istekler onumuzdeki hafta bildirilen adreslere ptt araciligi ile ucretsiz olarak gonderilecektir. İster ozelden ister forumdan, onemli...
  12. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Gezenbilir stikir isteginde bulunan tum dostlarimizin talebi onumuzdeki hafta ortasinda birer adet olmak uzere karsilanacaktir. Adreslerinize ptt araciligi ile basili kagit olarak ucreti tarafimdan karsilanmak kosulu ile gonderilecektir. Bilginize.
  13. airboat

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Sevgili Gezenbilir dostları, Açık adres verdiğinizde PTT kargo ile gönderilecektir.
  14. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Bugra ve Hikmet doslar birlikte el ele vererek guzel bir urune imza atiyorlar, Basarilar dilerim.
  15. airboat

Hangi İzolasyon Malzemesi?

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? Birsen dostum, Kullanmak istedigin urun yeni,sonuclarinin neolacagi kesin olarak belirlenmemis. Kullananlarin referansi yok. Sonucundan emin oldugun denemis urunleri kullanmani oneririm Selamlar.
  16. airboat

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Karavan iç mobilya üretiminde yabancılar tümü ile kavak kontra kullanmışlar. Kavak kontra en hafif malzemedir. Önemli olan kavağın nemlenme nedeniyle bozulmaması. Yani yanal yüzeylerinin ve kesim yerlerinin uygun malzeme ile kaplanmasıdır. Bu da tüm yüzeylerin...
  17. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Birsen kolay gelsin. Ancak;Dikey duvarlarda -son kaplamanın yapılmasında -ahşap malzeme kullanmak hepimizin yaptığı bir uygulama. Tavanda ise,kaplamayı tutturabilmek amacıyla kirişler hizasına yine ahşap döşenmesi uygulanması uygun...
  18. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atila, Nicindeki ucak, gun batisina mi,yoksa tum dostlara gunaydin demek icin gun dogusuna mi ?
  19. airboat

Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan En yakin zamanda cayimi icmeye gelecegim.
  20. airboat

Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan

Ynt: Takoser Ve Demir Kardeşler'den Birde Çekme Karavan Başarılar dilerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz