Arama sonuçlarınız

1. airboat

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Meşe'nin inşası güzel gidiyor. Başarılar dilerim.
  2. airboat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz can kardeşim.
  3. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Hayırlısı olsun dostum. Dukato'lar bitmez,yeni ve değişik olacağını beklediğim çalışmalarında da başarılar dilerim.
  4. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Başarılar dilerim.
  5. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Ling i vermeyi unuttunuz galiba,selamlar
  6. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Sayin Akdeniz, Ulkemizde satilan L-200 1 96/2002 model icin 141 euro, L-200 2 2006 ve sonrasi 245 euro' L-200 3 2009 ve sonrasi icin 240 euro fiyatlardadir. Bu fiyatlandirma KDV haric olarak belrlenmistir. Bu listemizde ne yazikki -arz talep meselesi- L-400 yer...
  7. airboat

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Basarilar dilerim, kardesim.
  8. airboat

motokaravan kullananlar için yaşam aküsü araç aküsü sorunsuz baglantı

Ynt: Motokaravan Kullananlar İçin Yaşam Aküsü Araç Aküsü Sorunsuz Baglantı Akdeniz dostum, Benim aracimdada yasam akusunu besleyen ikinci alternatorum ve 300amper AGM akum var. Tum arac icinde calisan ekipmanlarim 12volt. Ortalama 100/150klm yol yaptigim zaman enerji ihtiyacimi 4 gun sure ile...
  9. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Bekir dostum, Yavas,temiz ve hatasiz gidiyor. Kolay gelsin,basarilar dilerim.
  10. airboat

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Atila, Konu tam anlamıyla açıklığa kavuşmuş.Ürettiğim badi'k in şu andaki ağırlığı tamı tamına 580 kg geliyor. Eksikleri; Oturma gurubu yatak süngerleri, Mini soğutma,üç kişilik(2 yetişkin,1 çocuk) giysiler,Tencere tava ,plastık tabak,çanak vs...
  11. airboat

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili melih, son urettigim cekme karavan badik ,ingiliz vitget modeli esas alinarak birebir olarak yapilmistir. Vidget agirligi 680kg dir.icinde cekirdek aileyi iki yetiskin + iki cocuk barindirabilen mutfak,oturma ve yatma gurubu olan bir...
  12. airboat

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli... Cuma dostum, Marangozunuz cok guzel ve itinali calisiyor,ellerine saglik. Ahsaplari yapistirdigini goremedim,ya da dikkatimden kacti. Selamlar,basarilar.
  13. airboat

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hakan, Karavan ekipmanlari sahibinden com da gozatabilisiniz.
  14. airboat

Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

Ynt: Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi Ülkemizde seçimler var.Kıran kırana savaş var,Demokrasi için diyorlar. Sövmeler,saymalar,Tapeler,gizli çekilmiş belaltı videolar vs Demokrasi için önce Twiter yasaklanıyor,peşinden YOUTUBE yasaklanıyor. Bu nedenle senin Videolardan...
  15. airboat

Karavan Sektörüne İlk Adım.

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.
  16. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında İthal edilen ürünler icinde L200 lerin tamamına var. L400 maalesef yok.
  17. airboat

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Sevgili dostum, Esinizin rahatsizligina uzuldum,gecmis olsun dileklerimi iletir,saglikli ve mutlu yillar dilerim.
  18. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Aracınızın marka model yılı gibi bilgileri yazarmısınız.
  19. airboat

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Bizi her konuda denetlemeye çalışanların; denetledikleri konu hakkında bence hiç bilgileri yok. Bu bilgileri zamanla bizim bildiklerimizden alıyorlar.Çırak,kalfa sonunda usta oluyorlar.
  20. airboat

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Demek ki her görevlinin bir insiyatifi oluyor. Yasa,yönetmelik,tüzük hak getire. 2013 yılı nisan ayında aldığım sıfır hafif ticari aracım (değil iki yıl) Ruhsatta 11ay (12 ay bile değil) yazıldığı için TUV tarafından...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.