Arama sonuçlarınız

1. airboat

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Nedenini aciklayabilir misiniz? Dayanagi nedir? Acaba.
  2. airboat

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!
  3. airboat

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Melih Kardeşim, Benim motokaravanım da 2012 temmuzunda karavan olarak tescil için TUV e girdi. İkinci TUV yılı 2014 Temmuzu olarak ruhsata işlendi. Geçen hafta da karavana dönüşüm onayı için yine 2 yıl için muayene edilir...
  4. airboat

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Selam Güngör Dostum, Karavancıları ferahlatacak bir bilgi de ben vereyim. Gecen hafta Motokaravanı nı bitirip TUV 'e giren bir dostumuz da Muayene süresi İKİ yıl olarak belirlendi. Başkent TUV konusunda daha bilinçli galiba.
  5. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Aklın Yolu Birdir,sevgili dostum.
  6. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Teknik Yavuz Otomotiv MASLAK Turgut Bey 0533 575 7621 0212 346 3010
  7. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Sizin sorunlarinizi tumuyle cozecek bir arkadas onerecegim,yeri maslak da olacak. Orasi olmaz bana yakin bir yeolsun derseniz, yer bildiriniz ona gore arastirayim. Selamlar.
  8. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Sizin sorunlarinizi tumuyle cozecek bir arkadas onerecegim,yeri maslak da olacak. Orasi olmaz bana yakin bir yeolsun derseniz, yer bildiriniz ona gore arastirayim. Selamlar.
  9. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Faturası ve belgesiyle aldığınız Çeki demiri takımını,bir kapotacıya,elektrik sistemini de oto elektirkciye bağlatabilirsiniz. Bunların aynı iş yerinde bulunması da olası.Bunlardan bir işcilik faturası almanız gerekir.Bu çeki demiri için birde proje çizdirmeniz...
  10. airboat

Yaptım Oldu Sanırım.

Ynt: Yaptım Oldu Sanırım. Kutlarım Akın Kardeşim, Güzel ferah bir karavana sahip oluşsun. Başarılar
  11. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Aracınızın üretim yılı na göre; CTV I 97/ 2002 CTV II 08.2002/12.2006 CTV III 01.2007/11.2012 CTV IV 11.2012/ sonrası için yıllara göre değişkenlik göstermektedir. Hangisi size uygunsa kargo ile gönderebiliriz.
  12. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Aramıza hoş geldiniz. Marka ve modele uygun -belgeli,yerli,ithal - çeki demiri konusunda yardımcı olabilirim. Selamlar
  13. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Sayın Koçoğlu, Çeki demiri profilindeki topuzu çıkarıyoruz. Ölçüsüne uygun kare demiri topuzun yerine civatalayıp aparatımızı takıyoruz. Selamlar
  14. airboat

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Marka ve modelinize uygun e- belgeli ithal ceki demiri profili, elektrik tesisatı dahil bizde KDV dahil 790 TL dir. Montaj ücreti+Proje bedeli+TUV muayene ücreti toplam harcanacak paradır. Bilginize.
  15. airboat

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Anlayabildigim kadariyla; 1995/2005 yillarinda uretilen cekme karavanlar ile zamanimizda -markali-uretim yapan firmalarin eksiye dogru giden Basarilari olmus. Neden? -musteri yogunlasmasi mi? -nasil olsa en iyi fiyata satarim, markam var...
  16. airboat

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli... Dukato'nun Yolcu tarafı tekli koltuk olmaz. Size ancak Temiz sürücü koltuğu temin edebilirim, Aracın modeli,koltuk rengi hakkında bilgi yada resim gönderirseniz hallederim. Selamlar,kolay gelsin.
  17. airboat

Motosiklet & Bisiklet Taşıyıcılar

Motosiklet ve bisiklet taşıyıcılar listesine "Cros motosiklet Taşıyıcı Hidrolik Sistem" i de ekledik. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-kiros-motosiklet-tasiyici-hidrolik-sistem-155581895/detay/
  18. airboat

Cros Motor Taşıyıcı Hidrolik Sistem

Karavan aksesuarlarına; Yeni ekipmanlar üretip ekledim. Motosiklet Taşıma Rampası,Bisiklet taşıma aparatı, Cros Motosiklet Taşımak için Hidrolikli Sistem vb Bunları sizlerle paylaşmak istedim...
  19. airboat

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Denizli"li bir dostumuz alkovenli karavanini yedi ay gecikmeli olarak natamam teslim almis eksikleri tamamlayabilmek icin bir hafta konugumuz olmustu.
  20. airboat

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Sizin niyetiniz "öküz altın da buzağı aramak" galiba. Sizin aradığınız ekipmanları içinde barındıracak karavan 2.25x5mt olmalidir. Bu karavan hafta sonu icin hazirlanmistir. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.