Arama sonuçlarınız

1. karaca35

Motokaravan Ruhsat Panelvan

2. karaca35

Motokaravan Ruhsat Panelvan

benim de açmak istediğim bir konu idi, açılmışını buldum sevindim konuyu açan arkadaşın da dediği gibi bir panelvan almak içine laminant döşeme taşınır klima ( sıcak hava çıkışı için alttan kesme) 220 elektrik ( sadece klima kullanmak ) için 1 adet çek yat 1 veya 2 adet...
  3. karaca35

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

merhabalar, öncelik ile yabani doğa içerisinde tedbirli olmak ve garantici olma isteğinizi çok doğal karşılıyorum. ancak!! yersiz korkular ve endişeler içerisindesiniz....halk dilinde amiyane bir laf vardır; demirden korksam trene binmezdim . madde 1/ akrep,yılan,börtü böcek,özellikle...
  4. karaca35

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

sakinlik (mükemmel) sağduyu(mükemmel) şeffaflık(olmazsa olmaz) saygı da azami özen(olmazsa olmaz) ön yargı(kesinlikle uzak durulmalı) gerginlik ( derin nefes egzerzisi) bakış açısına saygı( olmazsa olmaz) HUMAN dialog zordur tek çözümü EMPATİ kurabilmek'dir
  5. karaca35

:sunglasses:
  6. karaca35

gerçeklik dürüstlük şüphe paranoya sanal atmosfer samimiyet iyi niyet ve nihayetin de KAZANAN TEMİZ YÜREK
  7. karaca35

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

hadi hayırlısı:)
  8. karaca35

Yeni Trafik Sigorta

diyor ki; ilk kez sigorta yaptıracak isen seni 4.basamaktan değerlendiririm(850 lira) 3 yıl boyunca kaza yapmaz isen seni 7.basamaktan değerlendiririm ve % 45 indirim uygularım . çok teşekkürler 2200 liralık(özel amaçlı taşıt) sigortaya %45 indirim yaptınız ve lütfettiniz:smiley: karavan...
  9. karaca35

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

yırtılmaması için özen gösterecek isen yağmurlu havada konaklamayacaksan gayet makul bir çadır ... pahalı çadırlara hiç gerek yok
  10. karaca35

Dacia Duster 80000 Bakımı

örnek teşkil eden listedir
  11. karaca35

Dacia Duster 80000 Bakımı

yetkili servis den bakım listesini istemeniz yeterli
  12. karaca35

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

uyku tulumu neden olsun ki, çadır kurmayacak mısınız? ayrıca sıcaklık sorma sebebim, ege ve güneyin nem oranı yüksek olur özellikle temmuz ağustosta...dolayısı ile buz kasetleri ile dayanma gücü en fazla 11-12 saat
  13. karaca35

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

şu an bulunduğunuz yerdeki hava sıcaklığı+nem durumu nedir?
  14. karaca35

Ne Yapacağımı Şaşırdım

çeşme-alaçatı bu tarafları incele ...güven;10/9 ....temiz hava;10/10 ..gece gezmesi;10/8...sana yakınlık;10/9 ( tabi akhisar da isen 170km) yanılmıyor isem 12 mayıs demiştin...konser, tiyarto gibi etkinliklere rast gelme ihtimalin de olabilir..
  15. karaca35

Ne Yapacağımı Şaşırdım

marmaris ne oldu? iptal mi?
  16. karaca35

Dönüşüm Için Firma Tavsiyesi

kesinlikle katılıyorum çok mantıklı her şeyden önce camlar orjinal olacak sızdırmazlık bağamın da gönül rahatlığı olacak ..
  17. karaca35

Çekme Karavanımı Yapıyorum Yardım Edebilir Misiniz?

siz bu konularda bilgili deneyimli bir insansınız anladığım kadarı ile ve size tüm kalbim ile inanıyorum ...ve söylediklerinize ben ilaveten şunu diyebilirim ; ben karavan sevdasına ortalama 2 aydır bulaşan biriyim teori aşamasından pratiğe geçiş yapmayı planlıyorum, hata yapmaktan hoşlanmayan...
  18. karaca35

ege karavanı aradığım da karavan içi dizayn yaptıklarını söylediler..ayrıca urla da yanılmıyor isem indigo adın da bir yer var tüm karavan malzemelerini satıyorlar a dan z ye...ama ithalat yaptıklarını toptan verdiklerini söylemişti ..ayrıca manisa ahmetli de bir imalathane var...çiğlide ki yeri...
  19. karaca35

bu arada yerli üretim yapanların ustaları belki de işten ayrıldı serbest çalışıyor...nihayetin de onlar bu işin uzmanı değil mi?
  20. karaca35

benim bildiğim usta yok ama yanılmıyor isem bu sitede bir yazıda karavan ustasıyım diyerek numara bırakan bir kişi vardı, ama hangi forum da okudum hatırlayamıyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,080
Kaydolan Son Üyemiz
lotus karavan park

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.