Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(0) km iç hacmi geniş panelvan alsam 80, 40 da içine harcasam 120 ...benim idealim de (0) var ..tahammül edemem zor çekişi olan ve yolda bozulan araca..dediğiniz gibi önce ben bu yaz 1 hafta kiralayım ..
çözüldü evet ama alacağım motokaravana karar veremiyorum, 2,el fiyatlar makul ama araçların km leri çok fazla ..0 km aracı karavana dönüştürsem değer mi ? sorusunu cevaplayamıyorum ...sanırım 2,el ile ya da kiralık karavan ile başlangıç yapmalıyım..
satılık karavanları her gün inceliyorum ocakları pırıl pırıl hatta sanki bazılarında sadece çay demlenmiş ..aynen katılıyorum içeride minik bir ocak yeterli..
yanılmıyor isem karavan ustaları var ..ben kendim yapmayı hiç düşünmedim yapsam da muhtemelen çok uyduruk bir şey olur, kendim yapacak olsam mutlaka karavan ustası bulurum..
gezenbilir e karavanlar hakkında detaylı bilgi alabilme ve işin inceliklerini öğrenebilmek amacı ile girdim ve karavan da tek bir gece bile konaklamamış, üstüne üstelik bir karavanın içine bir kez dahi girmiş değilim..şimdilik teori çalışıyorum karar sürecim hızla ilerliyor ve pratiğe geçiş...
şu an sesli gülüyorum:smiley: bu konu da o kadar çok katılımcınız, fikir verenleriniz yardım edenleriniz korkma yılmak yok vs vs vs oldu ...kafamda canlandırdım:smiley: ilk gününüzde başınıza bir hal gelse ve buraya yardım edin lütfen yazsanız, verilen reaksiyonları kurguladım....(1) ben sana...
yıllar önce rahmetli babamı ameliyat masasına yatırmadan önce prof a sorduğum soru ve cevabı; hocam babamın ameliyattaki ölüm risk oranı nedir? prof:) yolda yürümek kadar
arkadaşım dediğim gibi yap araştır ve yetkili servisinde yıllarca ter dökmüş referansı güçlü bir usta bul...izmir de olsan isim veririm sana ...benim aracımla ilgilenen bu işin piri
sizin sütten ağzınız yanmış yoğurdu üflemek istiyorsunuz çok iyi anlıyorum...bu araçların gerçek uzmanları var, benim aracım garanti kapsamından çıktıktan sonra nissan yetkili servisinde çalışmış ve sanayide kendi iş yerini açmış birini buldum ..10.000 bakımlarını ve denetlemelerini o yapıyor...
eksper raporunda zaten gerekenler söylenecek size ..motor şanzıman tabi önemli ama aracın şasesi kaydı ise bu sizden saklanmak istendi ise kocaman bir EYVAH
çok haklısın...işte diyorum ya teknoloji ve konfor düşkünlüğü esasın da yaşantılardan çok şey çalıyor..eskiden cep telefonu yok iken sıkıntıları olan bir arkadaşınız siz tatil de iken kafanızı ütüleyemiyordu:smiley: şimdi ise uzanmışım güneşin altında deniz suyunun şırıltıların da huzura...
220.000 km ye kadar çok fazla canını sıkmaz ..bu araçlar da en önemli nokta 10.000 km de bakıma sok..yan sanayi hava filtresi kullanıyor isen 5,000 km de değiştir..bu araçlar orjinal parçalarını çok severler ve o yüzden yetkili serviste parçaları dudak uçurtur..yani bakımını ihmal etme...araçlar...