Arama sonuçlarınız

1. karaca35

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

pardon sonradan gördüm:)) 3,seçenek 11 kazaya karışmış ...o iptal
  2. karaca35

(1)426121883........... (2)426817201......... (3)416245279........ 3.seçeneği lgp kullanılmamış olduğu için ilk sıraya alıyorum ...bu ilan numaraların dan incele ister isen...
  3. karaca35

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

büyük bir emek ve sabırla çok güzel yazmışsın, bu anlam da seni tebrik ediyorum...kaygıları ve düşünülmesi gereken şeyleri çok güzel kaleme almışsın..şimdi konuya şu açıdan bakalım; toplumun büyük çoğunluğu metrekare'si 80-250 alan da yaşıyor, alışkanlıkları ve rahat ettiği düzenleri var...
  4. karaca35

ben diğerlerini kullanmadım kullananlar iştirak ederler belki..hayırlısı olsun şimdiden
  5. karaca35

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

demircili den tekne kiralanarak da gidilebilir ya da 4x4 ler kamp alanına 300 metre civarına kadar inebiliyor..
  6. karaca35

ee bekliyoruz artık gezdiğin yerlerin fotoğraflı anlatımlarını bak onlarca kişi emek veriyor yardımcı olmaya çalışıyor size :smiley: emeklere saygı
  7. karaca35

yalnızlık monolog konuşmaların artması'dır ve bir süre sonra daha huzurluyum daha mutluyum der iken yorulduğunuzun farkına varılması'dır..yalnızlık ara ara bazen yaşanması gerekir, evet bu gezegene gidiş dönüş bileti ile geldik....yalnız geldik yalnız gideriz ama yalnızlık baki olsa idi...
  8. karaca35

Kamp İçİn Arkadaş Ariyorum Konumu Okursaniz Sevİnİrİm..

bana nostalji yaşattığın için ben teşekkür ederim:smiley:
  9. karaca35

ayrıca müsaden ile küçük bir tavsiyede bulunmak isterim, insanların bildiği ve uğrak yer olan yerleri tercih etmek yerine, bilinmedik helen bakir kalmış yerleri tercih etmek daha huzur verici ve güvenilir'dir ..bilinmedik yere domuz tilki kedi köpek vs gelir ama insan gelmez :smiley: gelse de o...
  10. karaca35

karagöl'ü görmek istiyor isen gidip görmen de elbette sakınca yok ben kamp için uygun olmadığını düşünüyorum:smiley:
  11. karaca35

yani yeni araç almak istediğiniz de yetkili servise giderek tabi (satıcının) izini ile,ücret karşılığı aracın tam olarak kaç km yaptığını öğrenebiliyorsunuz satıcı istediği kadar km düşürsün...aynı zamanda km düşürüldüğü için kanuna aykırı davrandığı için cezalandırılıyor...km düşürterek...
  12. karaca35

yetkili serviste,servis müdürüne yönelttiğim soru ve cevabı karşısında ki şaşkınlığım'dır benim de...ve bu özelliği bir çok kullanıcının bilmediğini de eklemişti..
  13. karaca35

hayır yani bu site de 170.000 km dünya turu hazırlıklarım başladı başlıkları atan insanlar gördüm de o bakımdan :smiley: öldüler mi acaba 2013 ten bu yana haber yok:smiley:
  14. karaca35

hayalleriniz paris gerçekler eminönü olmaz umarım:smiley:
  15. karaca35

Kamp Arkadaşlığı Deliliği:)

birde şu BlaBlaCar var:smiley: örneğin izmir-ankara seyahatin var aracın boş ve ücret karşılığı biri ya da birilerini arabana alıyorsun, bu uygulama halen devam ediyor...92-93 yıllarında otostopla gitmediğim gezmediğim yer kalmadı çok çılgın gözü kara biri idim ancak o dönemler insanların...
  16. karaca35

sarhoşlara rast gelebilirsin
  17. karaca35

USA / Karavanla San Francisco - Los Angeles

mükemmel anlatım ve paylaşım ..
  18. karaca35

Şu Aralar Kampta Kimler Var ???

ne demek efendim memnuniyet duydum :)
  19. karaca35

Şu Aralar Kampta Kimler Var ???

gece hayatı renkli olmaz ama insan sayısında artışın bu zamanlarda fazlalaştığını gözlemlemiştim ..gerçi marmarise gitmeyeli sanırım 2 yıl falan oldu ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,080
Kaydolan Son Üyemiz
lotus karavan park

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.