Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(1)426121883........... (2)426817201......... (3)416245279........ 3.seçeneği lgp kullanılmamış olduğu için ilk sıraya alıyorum ...bu ilan numaraların dan incele ister isen...
büyük bir emek ve sabırla çok güzel yazmışsın, bu anlam da seni tebrik ediyorum...kaygıları ve düşünülmesi gereken şeyleri çok güzel kaleme almışsın..şimdi konuya şu açıdan bakalım; toplumun büyük çoğunluğu metrekare'si 80-250 alan da yaşıyor, alışkanlıkları ve rahat ettiği düzenleri var...
yalnızlık monolog konuşmaların artması'dır ve bir süre sonra daha huzurluyum daha mutluyum der iken yorulduğunuzun farkına varılması'dır..yalnızlık ara ara bazen yaşanması gerekir, evet bu gezegene gidiş dönüş bileti ile geldik....yalnız geldik yalnız gideriz ama yalnızlık baki olsa idi...
ayrıca müsaden ile küçük bir tavsiyede bulunmak isterim, insanların bildiği ve uğrak yer olan yerleri tercih etmek yerine, bilinmedik helen bakir kalmış yerleri tercih etmek daha huzur verici ve güvenilir'dir ..bilinmedik yere domuz tilki kedi köpek vs gelir ama insan gelmez :smiley: gelse de o...
yani yeni araç almak istediğiniz de yetkili servise giderek tabi (satıcının) izini ile,ücret karşılığı aracın tam olarak kaç km yaptığını öğrenebiliyorsunuz satıcı istediği kadar km düşürsün...aynı zamanda km düşürüldüğü için kanuna aykırı davrandığı için cezalandırılıyor...km düşürterek...
yetkili serviste,servis müdürüne yönelttiğim soru ve cevabı karşısında ki şaşkınlığım'dır benim de...ve bu özelliği bir çok kullanıcının bilmediğini de eklemişti..
hayır yani bu site de 170.000 km dünya turu hazırlıklarım başladı başlıkları atan insanlar gördüm de o bakımdan :smiley: öldüler mi acaba 2013 ten bu yana haber yok:smiley:
birde şu BlaBlaCar var:smiley: örneğin izmir-ankara seyahatin var aracın boş ve ücret karşılığı biri ya da birilerini arabana alıyorsun, bu uygulama halen devam ediyor...92-93 yıllarında otostopla gitmediğim gezmediğim yer kalmadı çok çılgın gözü kara biri idim ancak o dönemler insanların...
gece hayatı renkli olmaz ama insan sayısında artışın bu zamanlarda fazlalaştığını gözlemlemiştim ..gerçi marmarise gitmeyeli sanırım 2 yıl falan oldu ..