Arama sonuçlarınız

1. karaca35

Şu Aralar Kampta Kimler Var ???

marmariste mayıs ortası hareketlenmeler başlar, aile olma ihtimali de oldukça güçlü olur..kamp kurmadan önce bir kaç saatlik analiz yapmanızda fayda var kimler var kimler yok hisleriniz ne diyor ? baktınız sorun yaratabilecek potansiyelde insanlar var otele doğru istikamet
  2. karaca35

Şu Aralar Kampta Kimler Var ???

mevsim açısından geceleri serin olur daha erken gibi çadır düşünüyorsanız, it kopuk meselesine de gelecek olur isek kamp sahiplerinin nahoş bir duruma müdahale edeceklerini düşünüyorum ama yerinizde olsam insanların kalabalık olduğu bir zaman dilimini tercih eder idim ..iyi eğlenceler
  3. karaca35

Kamp Arkadaşlığı Deliliği:)

hayranım şu kamp arkadaşı arayanlara:smiley: 20 yıllık dostun arkadaşın akraban sana yanlış yapabiliyor iken sen nasıl olur da huyunu.. suyunu.. mizacını.. iç dünyasını.. hastalığını.. karakterini..(çoğalt çoğaltabildiğin kadar):smiley:bilmediğin biri ile kamp yapıyorsun, ya da yapmak...
  4. karaca35

Kamp İçİn Arkadaş Ariyorum Konumu Okursaniz Sevİnİrİm..

izmir-karagöl'ü bir daha gözden geçir istersen...kamp için lafım
  5. karaca35

Karavanla Gezi, Romantik Yol.

fotoğraflı anlatımlarınızdan dolayı teşekkürler, keşke herkes gezilerini fotoğraflı anlatsa...
  6. karaca35

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

dürüstçe ve samimice cevaplamam gerekir ise ben listende ki suv segment'leri beğenmiyorum içlerinde kendi aracım olduğundan dolayı öneri de bulundum ...benim için araç alımında ilk öncelik esasında km'dir fazla km yapmış araç yorgunluğu tarifler ve km düşürme tezgahına maruz kalmamak adına yeni...
  7. karaca35

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

aç bir konu; örneğin 170.000 km dünya turu hazırlıklarım başladı..hani? hadi anlat..bana bakma kamera seni çekiyor:smiley:
  8. karaca35

Wj Yardım......

bu fiyatlar insanı mucit yapar:smiley:
  9. karaca35

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

(pişmiş) et ,tavuk vs. +4 derece de kapalı kutularda 4 gün dayanır ...yenilmek istenildiğin de ısıtılarak servis edilebilir...
  10. karaca35

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

fikir beyanınız dan dolayı teşekkür ederim ancak tuv normal binek araçların bile içini açıp bakıyorlar hadi tuv konusunu tuv a gidip üst yetkili çalışandan net öğrenebiliriz, ama kotasını doldurmamış bir denetlemede piyango herkese vurabilir, kusura bakmayın ben şüpheci ve garantici bir yapıya...
  11. karaca35

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

2004-2006 XTRAİL OTOMATİK 150-200 BİN ..seçeneğim bundan yana........güvenebilirsin...iç hacim,bagaj,motoru,savrulmalara maximum direnç....... haftanın 3 günü dağlara çıkarım alt takımı çok sağlamdır...
  12. karaca35

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

18-35 yaş arası müthiş haz aldım yalnız tatillerden, 35 den sonra yalnız çıkılan tatillerden haz almamaya başladım ..Psikiyatri ye görünsem hiç fena olmaz:smiley:
  13. karaca35

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

iç ferahlık genişlik bağamında çok parlak bir fikir ve tam istediğim gibi, panelvanların içi dolap ocak buz dolabı duş derken daracık bir alan oluşuyor ...eğer ki ruhsata işlenmek zorunda değil ve tuv dan tek seferde geçebilir ise bana göre mükemmel tasarım...gerçekten çok merak ediyorum ruhsat...
  14. karaca35

Adrasan ve Gelidonya Feneri

buralara ilk 96 yılında gitmiştim her şey bakirdi doğaldı saftı bağımlılık yaratmıştı...peki ya sonra ne oldu? yine insanoğlu yapacağını yaptı ve güzel olan şeyleri yok etmek için elinden geleni yaptı...çok özlüyorum o günleri ...yine gidebilirim elbette ama havası çok bozuldu oraların ...ben...
  15. karaca35

Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz

yıllık vergisi 1200 şehir içi yakıt 12 litre...üzmez beni diyorsan bence güzel suv
  16. karaca35

Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz

Duster 1.5 DCI 4x4 Laureate............ 49.000...manuel 6 ileri.....yıllık vergisi 770...ortalama yakıt tüketimi 5,5.........110hp...2013 model.....178.000 km....
  17. karaca35

Tgrt Haber-kamperden Alınan Ötv Kalksın

Kader Hak edilen'dir...(Albert Einstein)
  18. karaca35

Duvara Monte Katlanır Masa

muayene de sorun olmaz ama yahudi'nin lafını unutmayalım; ucuz mal alacak kadar zengin değilim...
  19. karaca35

2017 Nisan Itibariyle Sırt Çantasıyla Güney Çin Denizine Ulaşmak~

web sitenizi yorumlara açmayı düşünüyor musunuz? yazılarınızı büyük beğeni ile okudum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,080
Kaydolan Son Üyemiz
lotus karavan park

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.