Arama sonuçlarınız

1. karaca35

2017 Nisan Itibariyle Sırt Çantasıyla Güney Çin Denizine Ulaşmak~

siteniz eğlenceli,hayat size güzel valla:smiley:
  2. karaca35

2017 Nisan Itibariyle Sırt Çantasıyla Güney Çin Denizine Ulaşmak~

T.C. Dışişleri Bakanlığı'ndan
  3. karaca35

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

makara 60 soğukkanlılık ve ikna kabiliyeti en güçlü silah'dır .....siz eski sistem ile devam edin bence:smiley:
  4. karaca35

düzeltiyorum;;;;;;;; bulundurulmasına
  5. karaca35

allah korusun hiçbirimizin böyle nahoş anlara rast gelmesini istemem ama aşırı tahrik söz konusu olunca akıl bulunduğu bölgeyi terk ediyor, kısacası mesken harici öldürücü silah kullanılmasına karşıyım..:)
  6. karaca35

sabit meskende nefsi müdafaa ile sabit mesken olmayan yerlerde nefsi müdafaa arasında fark olduğunu bildirmek isterim...
  7. karaca35

Yeni Bir Kamp Alanı Acmayi Düşünüyorum Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

izmir!de 2 gece sessizlik adı altında bir etkinliğe katılmıştım süperdi....kamp alanına aracınızla girmek yasak, telefon yasak, müzik açmak yasak, kamp alanını çok önemli bir sebeb olmadan terk ederseniz geri giriş yapmak yasak ...ateş başında gitar, çadır etrafıda kitap okuyan...
  8. karaca35

izmir!de çocukluğumdan bu yana geceleri dağlarda gezmeyi ve bir kaç geceleğine konaklama yapmayı çok seven bir insanım, o günlerden bu günlere iki kez erkeksiz dağlarda çadır kurmuş bayanlara rast geldim ve o bakımdan bayanların da buna cesaret ettiğine inanıyorum... köy hayatında büyümüş tezek...
  9. karaca35

sanal atmosfer ve yan etkileri olarak azami şüphe hisleri:smiley:
  10. karaca35

kamp alanlarında ailelerin olduğu yerleşim yerlerinde konaklandığı sürece minumum risk ile gayet güzel gezilir,,,ama dağ bölgeleri ıssız yerler risk oranının arttığı yerler...ıssız bir yerde karavan içinde konaklamak elbet te otel odasında uyumaya benzemez...izmirde ıssız bir bölgede dağ evim...
  11. karaca35

Pino Karavan

gayet hoş....yaşam aküsü ve buz dolabı hariç 18,000 demişti sahibi faruk bey...
  12. karaca35

Pino Karavan

link verir misiniz 2101 ü göremedim
  13. karaca35

LİNK atabilir misiniz? gerçekten saç yıkamak korkulardan mı arındırıyor? ben hanımefendinin adına beyan vermedim,, ben bir hanımefendiye, saçını yıkadın mı ? kaç günde yıkarsın ? gibi sorular sorduğumu hatırlamam sadece saçların çok güzel kokuyor derim ...bence uzatmayalım ,,benden saygılar...
  14. karaca35

sizin uyarımı (altını çizdiğim) cümle ile alakalı polemik başlatmak isteyeceğinizi tahmin etmiştim ama madem sordunuz cevaplayım, haddinizi aştınız mı aşmadınız mı ? bu sorunun cevabı soruyu soran hanımefendi de, ben sadece sorularınızın maksatını aşan gereksiz sorular olduğunu vurgulamak...
  15. karaca35

altını çizdiğim cümle
  16. karaca35

Herkese meeerhabalar. Bir konuda hem fikrinize hemde manevi desteğinize ihtiyacım var. Bu korkum ve tedirginliğim Yüzünden defalarca keşke erkek doğsaydım diye isyan ettim. Ama isyanımın hiç bir şeye faydası yok elbet. 28 yaşındayım. EN büyük hayalim karavanımla önce türkiye sonra avrupa turu...
  17. karaca35

“A coward dies a thousand times before his death, but the valiant taste of death but once. It seems to me most strange that men should fear, seeing that death, a necessary end, will come when it will come.” ALINTI..William Shakespeare, Julius Caesar
  18. karaca35

:smilingimp:

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,080
Kaydolan Son Üyemiz