Arama sonuçlarınız

1. karaca35

!!!!!!!! Klima!!!!

camping lerin verdiği elektrik diyorsunuz yani
  2. karaca35

!!!!!!!! Klima!!!!

bilgilerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile karavanda değil akü evinde yaşar gibi olacağım ...unutayım ben bu klima sevdasını ...camping dışı klima kullanmak hayal oldu benim için ...
  3. karaca35

!!!!!!!! Klima!!!!

sizce hangi fiyatla bu karşılanır ? yani gece 1 den sabah 8 e kadar güneş çıkana kadar ..
  4. karaca35

!!!!!!!! Klima!!!!

ses yapmayan jeneratör var mı? sanırım yok ...güneş panelleri de henüz bu gücü karşılayamıyor anladığım kadarı ile ...cevabınız için tşk
  5. karaca35

!!!!!!!! Klima!!!!

güneş panelli yaşam aküleri yanılmıyorsam klima çalıştıramıyor çalıştırsa da maksimum 5 dakika ...peki 5 dakika çalıştırabiliyor ise gece 1 de açtığımızı düşünelim ve sabah 8 e kadar çalışsın ...bunun için nasıl bir güç nasıl bir sistem oluşturulmalı böyle bir enerji karavanlarda mümkün mü?
  6. karaca35

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

e tabi ekonomik durumlarla alakalı bir durum ...hayırlısı olsun
  7. karaca35

Karavan Sigorta Fiyatlar 2017 Yılı

zorunlu sigorta fiyatlarının yüksek olması,herkesin canını sıkan bir durum. hem binek bir otomobiliniz var hemde motokaravan, iki taşıtın masrafları ağır geliyor ..ya yardan ya serden hesabı birini tercih etmek gerekiyor ..bende binek aracımdan vaz geçemediğim için motokaravan düşünemiyorum...
  8. karaca35

Pino Karavan

orası motokaravan dönüştürme yapıyor çekme karavan üretmiyorlar ardım konuştum..
  9. karaca35

Pino Karavan

cevabınız için teşekkür ederim ..biraz önce aradım artık çekme karavan üretmediklerini motokaravan üzerine çalıştıklarını söyledi..
  10. karaca35

Pino Karavan

nerede? isim?
  11. karaca35

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

şu sıralar girilebilir soğuk algınlığını göze alabilirseniz
  12. karaca35

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

çadır kurduğun yere çok yakın olacak akan su ..akan su dediğim işaret parmağı kalınlığında....su konusuna gelirsek sürekli akan kaynak suyu kolay kolay pis olmaz , hiç duymadım pınar suyundan hastalanan insan ..ama garanticiyim diyorsan kaynat istersen:smiley: bu arada bahsettiğim yerlerde...
  13. karaca35

devamlı dışarıda kalıyorsa sandığa koyulmuyorsa? :)) şaka bi yana güzel felsefe

devamlı dışarıda kalıyorsa sandığa koyulmuyorsa? :)) şaka bi yana güzel felsefe
  14. karaca35

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

EVET araç üstü çadırlar çok parlak fikir ancak sağlamlığı konusunda daha çok çalışılmalı (bence)
  15. karaca35

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

dağ bölgelerinde kamp düşünürseniz ..narlıdereden toprak yol olmak üzere çıkılan ÇATALKAYA orman kulübesi yakınlarında suyu akan yerler var ayrıca tüm izmiri uçak bakışı izleyebilirsiniz ..30 yıldır çıkarım ayı görmedim bir kaç tilki (oda soğuk kış aylarında) tavşan falan ...domuz genelde çok...
  16. karaca35

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

toplamda ne kadar maliyet tuttuğunu not alıp bittiğinde paylaşırsanız çok sevinirim iyi çalışmalar tekrar tekrar tebrikler...
  17. karaca35

Karavancılığın Yazılı Olmayan Kuralları

bana en yakın 106 km mansia/ahmetli de bir üretim yeri var ancak fiyatlarını fazla buluyorum ....bir ülkede ne kadar çok üretim ve serbest rekabet olur ise tüketici o kadar memnun olur...80 milyon yaşayan bir ülkede karavan üretiminin 10 parmağı geçmemesi beni hayretlere düşürüyor...yanılıyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,080
Kaydolan Son Üyemiz
lotus karavan park

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.