Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi
AŞAĞIDAKİ LİNKTE SİSTEMİN ÇALIŞMASI İLE İLGİLİ BİR VİDEO BULDUM.
Land Rover Discovery II ACE
http://www.youtube.com/watch?v=ENByJ1-zx6k
Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?
ŞASE BAĞLANTISI İÇİN BİR ŞEY YAPMADIM. YAĞMUR OLUĞU APARATINI KESEREK DELİK AÇTIM APARATA. APARAT METAL VE BAĞLADIĞIM YERDE Kİ CİVATADA METAL. BUNUN HARİCİNDE ŞASE GEREKİR Mİ BİLMİYORUM. BU KONU İLE İLGİLİ TELSİZ SWL AYARINDA BELLİ OLUR SANIRIM.
BUGÜN TELSİZ ANTENİNİN MONTAJINI YAPTIM. ANTEN 145 CM BOYUNDA TURBO 2000, TELSİZ İSE MİDLAND ALAN 42. ANTENİ STEPNE ARKASINA MONTAJ ETTİM. ÖNCE STEPNEYİ SÖKTÜM. ARKA KAPI ÜZERİNDEKİ STEPNEYİ TUTAN 6 CİVATALI PARÇANIN SAĞ EN ÜST CİVATAYI SÖKEREK...
ENİS BEY VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİMDE BİR 2001 MODEL DİSCOVERY 2 TD5 MANUEL VİTES ARACIM VAR. UFAK TEFEK İŞLERİNİ KENDİM HALLEDİYORUM. ARABAYI ALALI 1 AY OLDU. SİZE BİR İKİ SORUM OLACAK.
1-HİDROLİK FREN YAĞI KUTUSU ALTINA 2 ADET KAUCUK CONTA VAR. ONU...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)
Bu arada Tufan bey resimler çok güzel. Resimlere bakanlar dağda dilencinin işi ne diyorlar. Savaş beyi sanıyorum resim çekerken dilenciye benzetmişler. Savaş arkadaşın resimleri nerede bu arada ...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)
Telsiz aldım. 2-3 güne kadar gelecek. Bu arada rütbemi offroad anakamp yaptılar. Hadi hayırlısı... :)
ŞENOL bey merhaba
Bahsettiğiniz Midland Alan 42 Cb Telsizi ve Turbo 2000 anteni aldım. 3- 4 gün içinde elimde olur.
Anten yağmur oluğu aparatı ile beraber gelecek. Mıknatıslı antenleri pek tavsiye etmiyorlar. Verimleri daha düşük oluyormuş.
ALAN 42: 40 Kanal FM/AM dir.
Yani FM/AM modulasyon seçimi mevcuttur.
40 kanal içinde isterseniz FM, isterseniz AM de görüşme yapabilirsiniz.
Bunun için için tek bir tuşa basmanız yetecektir.Herhangi bir modifiye gerektirmemektedir.
MİİDLAND ALAN 42 CB TELSİZ GENEL ÖZELLİKLERİ:
Farklı ülke frekanslarına göre AM/FM bandlarına ayarlanabilme
Kullanıldığı ülkeye bağlı olarak 1W/4W çıkş gücü
Kullanılan kanalı frekans kanal numarasıyla gösterme
DW özelliği ile aynı anda 2 kanalı...