Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor.
Eğer kablo ile kullanacaksanız ki tavsiye etmem 1. si ama bluetooth alırsanız 2. seçenek ( ben bunu aldım) ilave kablo alarak ( sitede kit olarak var 14usd ) hem Usb-hem bluetooth hemde aux olarak kullanabilirsiniz...
Merhaba , ben gelem arkadaşıma ısmarladım ama ptt isterseniz doğrudan geliyor.
Eğer kablo ile kullanacaksanız ki tavsiye etmem 1. si ama bluetooth alırsanız 2. seçenek ( ben bunu aldım) ilave kablo alarak ( sitede kit olarak var 14usd ) hem Usb-hem bluetooth hemde aux olarak kullanabilirsiniz...
Dose seçebiliyorsun ama çok derinden incelemedim Süleyman ama ses kalitesi ve Telefon konuşması durumu şahane hele direksiyon kumadası ile çalışması +++
Bu arada eğer android telefonun varsa adamlar android için yazılım yapmışlar telefon için oradan herşeyi kumanda edebilirsin. Direksiyon kumandasıda çalışıyor bu arada.
Selam, bugn taktırdım Bluetooth alıcısını. Orjinal çıkışa giren bir jak ile CD iptal ediliyor.CD seçilince bluetooth otomatik devreye giriyor.Teyp arkasından telefon mikrofonunu direksiyon kenarına koyduk gayet güzel araç kiti olarak çalışıyor. Yine Direksiyon altından ayrıca aldığım aux çıkışı...
evet uyumlu, bizzat benim elektronikçi ile baktık, yabancı forumlarda da aynı parçayı öneriyorlar; ROVER LANDROVER 99-05 Bluetooth Hands Free Car Adapter Kit ile rahatça müzik aktarıp telefon konuşması yapabiliyorsun. Bu hafta taktıracağım haberdar ederim seni.
Bana özelden telini atsana ,benim...
Bravo heyecanla değişiklikleri bekliyoruz, Bu arada Teyp ile Bluetooth bağlantısı yapmak istersen; www.gromaudio.com da şahane bir aparat var, ısmarladım bekliyorum.