Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff 08.03.2015 Çekmeköy Çavuşbaşı Gezisi
kımın kaç kişi geleceği belli değil araçların geneli suzuki jimny arka koltuk haliyle dolu oluyor tek gelen olursa veya yer olan olursa sizi misafir edebiliriz siz yarın akşama kadar takıpte kalın
arkadaşlar Hudoff grubu olarak beykoz çavuşbaşı çekmeköy civarı gezi yapacağız gezimiz rotası fazla zorlu değil ama tabi ekipman gerekli en az at lastık halat vs... gelmek isteyen herkesı beklerız buluşma noktamız beykoz acrloft alışveriş merkezi pazar saat:09-30
Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi
Evet gel gelelim gelen listesine gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini ekleyebilir
1-Tarkan ve Atıl kurt-suzuki jimny 31 mt vinçli
2-Kızbabası başkan -suzuki jimny 31 extreme vinçli
3-Tafo hızlı ve haşin-suzuki jimny 32 mt vinçli
4-Deffolun selçuk...
Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım
O zaman maltepede bir samurai var 13250 yazmis beyaz hardtoplu ona bakin 12 gibi biter bir arkadaş bakmıştı arazi sanzumaninda ufak bir ses varmis maksimum 500 tl de o tutsa suanlik işinizi görür sanırım
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Marmara bölümüne konu açtık sekiz şubatta gezi var ahmet abi seni de yaziyoruz ok mi mehmet abi lastik taktiysan seni de bekleriz
Arkadaşlar herkese merhaba sekiz şubatta kemerburgaz lopez parkuruna girecegiz Hudoff grubu olarak gelmek ve katılmak isteyen arkadaslar gelebilir mt lastik ve halat sart çizme vs olması lazim parkur biraz sert bilmeyenler için belirttim biz suanlik 6 araciz
Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım
CJ ler güzel araçlar olabilir ama motor ve yakıt açısından bıraz yuksek maliyetli araçlar opel hiç düşünme sıkıntılı o artaçlar arazıyede pek gelmezler samurai motor ve yakıt açısından çok iyi arazidede çok başarılı bir araç ama tek kullanım için nasıl olur...