Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Evet arkadaşlar zor bir karardayım suan ve secim yapamadım 1991 model 2.2 benzinli mi 1994 model jeep cheroke kare kasamı 4.0 tercih edersınız hılux 22000 tl kare kasa 27000 tl kare kasa tam yapılı hılux lastık jant yükseltme var
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
ben komple sattım binek aracım var suan yani arazi aracı seneye düşünüyorum inşallah ilk samuraiden çok memnundum makaslı ve arazisi dişlili sistem olandı ama ıkıncı yaylı ve zincirli sistemdi çok sıkıntı yaşadım ama genel olarak aracın motoru ve yuruyeni iyi durumda...
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
İlan yeni verilmiş 10 bine verir bu aracı lastik jant tampon vinç 5000 tl araç da 5000 bine gelir havada alınır bır arızası yoksa
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Benim düşüncem aracın motor durumu ve yürüyeni düzgün ise farklı bir sıkıntı olacağını sanmam sonuçta kaç yaşında araç boya değişen düzgün yapıldıktan sonra sıkıntı olmaz gibi geliyor bana ama farklı bir düşünce veya bilgi var ise özelden...