Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
bütçe maksimum 20 bin bu aracıda 20 binden aşağı vermiyor zaten diğeri 22 bin aynı model 35 cooper stt sıfır lastık para delikli çelik jant var araçta makaslar dingil üstü görünüm dik
araçların biri bu diğerinin yayınlanma süresi bitmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-arazi-canavari-187055080/detay/
varmı yorum acaba
Teşekkür ederim cevap için lsd kiliti arkayı kaldırıp biri ileri diğeri geri dönmesi ile mi anlıyoruz yoksa kulaktan duyma uygulamar gibi değil mi anlama şekli daha önce iki samurai iki vitara 3 kapı kullandım ilk büyük araç olacak bakalım...
piyasa normalden yüksek şuan baktığım araçların alabilecegim fiyatları biri 22000 tl biri 20000 bin tl birinde 33 lastik birinde 35 lastik var hakkı bey yazmış yukarıda 35 lastik ile bayılma yapıyor diye ama bakacagiz 2.8 dizeller 91 beygir 188...
Aracınız hayırlı olsun bende düşünüyorum almayı istanbul pendikte ve trabzonda var ikiside guzel araç bakacağım ikisinede benzinli düşünüyorum kaça aldınız aracı sakıncası yoksa öğrenebilirmiyım.
arkadaşlar pazar günü kılıçlı gezisi yapacagız parkur bıraz sert yani standart araç giremez en az mt lastik şart ona göre gelen gelmek isteyen herkes gelebilir pazar sabahı saat 09:00 da acr loft alışveriş merkezinde buluşacagız