Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Isuzu-coskuntic-Ali Coşkun
sayın coşkun,bu gün satılık karavanlara bakarken sizin aracıda gördüm bir yılda çok çabuk bıktınız ne oldu karavanınıza bunca emek verdikten sonra satma sebebinizi merak ettim,hayırlı günler.
Ynt: Yangın ve Yangın Güvenliği
Mesut bey avrupadaki uygulamaları anlatmış, teşekkürler. Yasalar müsade etse dahi ,kendimizi ve yakınlarımızı böyle bir durumda kurtarabilecek tedbiri almamızdır.Tüm karavancılara kazasız mutlulukla biten geziler dilerken önce tedbir sonra tevekkül diyorum.
tuvalet olmayacaksa bence karavan yapmayada gerek yok, iyi bir çadır sizi doğaya dahada yaklaştıracaktır böylece ek masraflar yapıp başka büyük bir araç almanızada gerek kalmayacaktır.
Ynt: Yangın ve Yangın Güvenliği
kendi karavanını yapanlar bölümünü takip ediyorum, genelde arka kapıları iptal etme gibi bir eğilim var aklıma gelen arka bölümde uyuyan varken, mutfak bölümünde yangın çıkarsa ve kapıya ulaşmak mümkün olmassa arkada kalan kişinin kaçabileceği bir kapı olmalı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
çok güzel olmuş elinize sağlık,dukatolar bu işe çok uygunlar özellikle 15-17 m.küpler ,ayrıca gezi sırasında en az yakan motorlarda 2007 ve sonrası 2.3 multijet motorlar, bu açıdanda çok avantajlılar.
bu firmanın durumu hakkında bilgim yoktu nette araştırırken görmüştüm,bizim sitede turkuaz tuareg adındaki karavanı yaptıran arkadaşda içini mobilyacıya yaptırmış (tunç karavan diya yazmış ama sitesinde esas işi mobilyacı) oldukça kaliteli görünüyor,kolay gelsin.