Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hayalimi yazıyorum.yaparım yapmam bilemiyorum ama hayal işte.bi beyin fırtınası yapalım.şimdi ben araba ile 2 kişi veya 4 kişi artvinde kamp yapıp sonra gürcistana geçip hiç durmadan rusyaya girsem oralarda bir yerde kamp atıp astrahana gidip ordan kazakistana kendimi atsam.kamp...
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Çadır ile konaklamalı samsundan girip artvinden çıkacak şekilde bir haftalık bir tatil düşünüyorum ağustos ayının sonunda.Sizce herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız?Eşimle gideceğim...kamp atacak yer tavsiyeniz varmıdır?o dönemde karadenizde havalar nasıl...
şimdi araştırırken gördüm de.Adam diyorki;
anlamadığım hangi kafa ile üzerinizde silah taşıma ihtiyacı duyarsınız,peki ya karşınızda olan gerçek silah sahibi her hangi bir hamlenizde şüphelenip size ateş etse ne olur
Torpil köpekler için iyi.Silah bize göre değil:)
RETAY G17 Çakı ve Yedek Şarjör Hediyeli Ses Tabancası | avfoni.com
bu tarz bir şey alsak bunu taşımak yasalmı?
Jandarma ile karşılaşırsak görürse bir şey dermi?
hocam o iş kolay değil.silah dediğin tabanca ise ruhsatı var.
Tüfek ise (ailem arada ava gider) ruhsatı var izni var.Avlanma sezonunda tüfeği taşıyabilirsiniz onun içinde gideceğiniz yerde avlanma izni almalısınız.
Tüfekle gidersiniz,sezon dışı olursa, kaçak avlanmadan arabanıza kadar el koyup...
hocam hayvan korkusu var bende o yüzden sordum bu soruyu.Dediğiniz gibi uzun kamp yapan insanların çoğu bu durumlarla karşılaşmamış.İnsan konusuna gelirsek o bambaşka bir konu.
İnsanlardan ne kadar uzak o kadar güvenli.O ayrı.Dünyanın en zehirli yılanı gelse yapacağı şey belli.En baba birkaç...
ben sizler gibi tecrübeli değilim tabi.Daha eşyalarımı almadım bile.Hiç kampta yapmadım.Dediğiniz gibi araçla gitmek te bir fikir.Uygulanabilirliği olursa neden olmasın.Yaptığımız yemeğin kokusuna hayvanlar gelicektir illaki.Kamp alanına gelmesindense 500 ve fazlası metre uzaklıkta yemek yapıp...
Hocam bunları kısaca araştırdım.Araç taşırmı harici.
Sağlam değiller.Yolda giderken problem çıkartıyorlar.güneşe karşı yağmura karşı dayanıklı değiller.Nefes alabilen bir yapısı yok.pek mantıklı değilmiş.
Birtane husky beast alıp ormana dalacağız.şansımıza ne çıkarsa.
Ama konu devam ederse...
Merhaba arkadaşlar eşimle beraber kamp yapma kararı aldık.
Eşyalarımızı seçtik sadece alması kaldı çadır vs. kafamızda oturttuk herşeyi.
Tek problem yılan vb. zehirli ve ürkütücü hayvanlar.
Kamp yapan arkadaşlarımız bu tür hayvanlarla sık sık karşılaşıyormu sorum bu.
yani çadıra girdik sabah...
bilgin varsa bana bi açıklayabilirmisin.Konuşmalar çok dağınık net bilgi yok.
Ben yaz ilkbahar sonbahar kamp yapıcam.Bunlar için 3 mevsimlik yeterli ama kışın karlı havada gidip ılgazda boluda felan da kamp yapmak istiyorum.
Sence husky fighter mı (1000-1100 arası alırım bulursam)
Husky beast mı...
Hocam merhaba.
çok faydalı bilgiler toplayıp uğraşıp yazmışsın tebrik ve teşekkür ederim.
Bende çadır tulum kamp ocağı mutfağı vs araştırıyorum eşimle kamp yapmayı düşünüyoruz bu faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
Bir sorum olacak size.
Yeni bir site açtım yeni yeni düzenliyorum daha...