Arama sonuçlarınız

1. rocco

2.0 v6 yakıt hakkında endişe

Selamlar.. 2.0 v6 nın kullanıcısından LPG ve benzindeki, şehiriçi ve uzunyol yakarını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..

2. rocco

Yağ eksiltme problemi

Satın almak için Vitara 1.6 JLX 1994 model 3 kapılı bir vitaraya baktım, sahibi 600 km'de 1 litre yağ eksilttiğini söyledi. Sebebini sorduğumda LPG'den kaynaklıymış servisi arayıp sordum dedi. Bu doğal mıdır LPG'den yağ eksiltme kaynaklanır mı her aracta var mıdır yardım edecek arkadaslara...
  3. rocco

Modifikasyon ruhsatı kasar mı?

ARB tamponları veya özel yapım çelik tamponlar, winçler ruhsata işletiliyor mu?

4. rocco

Suzuki Vitara 1.6 JLX veya uygun fiyata 2.0 v6 arıyorum..

Aracın modifiyeli olup olmadığı önemli değil Kazasız, masrafsız, değişensiz, ben, üzmicek bi araç arıyorum JLX icin 3 kapı - 5 kapı olması farketmez Bütcem 14.000, bütçeme uygun araçları sunarsanız sevinirim Takas isteyen olursa şu an elimde 1995 Renault 19 1.4 RN var Şimdiden teşekkür ederim...
  5. rocco

1.6 JLX arıyorum..

Merhaba arkadaşlar, yeni yeni 4x4 zevkini tatmak istiyorum, kazasız masrafsız korkmadan binebileceğim bir 1.6 JLX arıyorum. Bütçem 14.000 TL kadardır yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.