Arama sonuçlarınız

1. macmaneman

Klima Hakkında

Arkadaşlar daha bugün farkettim, klima 2 de ya da 3ncü hızda çalışırken rölanti de motor kısmından rahatsız edici bir ses geliyor, hatta direksiyona bile vuruyor gibi sanki...boştayken hafif gaza bastıktan bir müddet sonra motor normal çalışmasına dönüyor klima açıkken ya da 1nci hız kademesine...

2. macmaneman

Sol Dış Dikiz Aynasını Kırmışlar

Merhabalar, dün gece sağlam olarak park ettiğim aracımın sol dış dikiz aynasına dışardan bilinçli olarak bir kuvvet göstererek hasar vermişler. Allah bin belasını versin herkimse onlar..! fotoğraftanda görüleceği üzere dış kısmında hiçbir sıkıntı yok, elektrik aksamı çalışmakta ancak aynanın...
  3. macmaneman

Arka Sol Pencere Otomatiği

Merhaba arkadaşlar, aracı bugün teslim aldım ancak yolda gelirken, arka sol pencere düğmesinin çalışmadığını farkettim, dikkatimi çeken sağ arka pencere düğmesinin ışığı yanarken sol arka pencere düğmesinin ışığı yanmıyordu..sanırım bu düğmeye elektrik gelmiyor ya da sigortası atık..cumartesi...

4. macmaneman

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Merhabalar, Yeni duster alan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir mi? Aşağıda belirtilen duster için aldığım fiyat 47100 TL ( trafik sigortası dahil) 1.5 4*2 dizel 110 bg look paket esp+asr güvenlik paketi deri direksiyon+vites topuzu opak beyaz park sensörü hediye aynı zamanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri