Arama sonuçlarınız

1. MehmetTurk

Manuel Vinç

Bu manuel vince kafayı taktım , bir kayık ırgatını bozup tampona takacağım sonunda ...

2. MehmetTurk

V-184 Puma Motor Hararet Gösterge Sistemi

Merhaba , Defendere V-184 attıktan sonra defender hararet müşirine bir adaptör yapıp V-184 motora bağladık ancak hararet sona vuruyor ustalar sorunu hep muşirde buldu ama 4 muşir 2 gösterge denedim aynı . Ben devridaimden şüphelendim ama motoru satan usta devriaimin sağlam olduğunu söylüyor...
  3. MehmetTurk

Defendere Otomatik Ön Cam

Merhaba , Defenderin ön camlarını elektrikli yapan var mı ? Hangi sistem uyum sağlıyor ? Servis ile görüştüm orijinal otomatik cam sistemi yokmuş , Disco 2 nin cam motorunu takıyorlarmış . Doğan şahin gurubunun cam motor ve krikosunu takanlar da var ama galiba iyi çalışmıyor. Bilgisi olan...

4. MehmetTurk

Defender Elektrik Tesisatı

Merhaba , " kablo demeti" ismiyle 500 kusur bin tl ye satılan defender komple tesisat takan varmı ? Bu tesisattan aldık ancak arka stoplara giden kablolar içinde yok , bu böylemidir yoksa bir yanlışlık mı oldu onu öğrenmek için soruyorum .
  5. MehmetTurk

Defender ön paspas bloğu

Merhaba , yeni model defenderlarda öne komple serilen bir paspas var , vites kollarının olduğu yeri delik bütün bir paspas , LR kodunu bulamadım bilen varmıdır ?

6. MehmetTurk

Flashlı çekimde Enstantane ve diyafram ayarı

Flashlı çekimde Enstantane ve diyafram ayarını neye göre yapacağız (makine manuel mod+ flash ettl) E-TTL flaş ışık şiddetini kendi ayarlıyor vs bunlar tamam da . Makinenin pozometresini kullanamıyorum, sürekli ibre az ışıkda duruyor , bu normalmidir? E-TTL ölçüm yaptıktan sonra makinenin...

7. MehmetTurk

Su Borusundan Tripod

Su borusu şaka tabi, yagi anten yapımından artan alüminyum borulardan yaptım. Not: Ortadaki boru , alüminyumunu henüz temin edemediğimden geçici olarak su borusudur !
  8. MehmetTurk

Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Arkadaşlar resimde ortadaki konsülün orijinal anahtarları yerine uyan benzerleri veya bunları hesaplı bulabilen kimse var mı ?
  9. MehmetTurk

Defender Klima İç ünite

Merhaba , revizyondaki aracıma klima taktırmak istiyorum. Anlayabildiğim kadarıyla , kompresör + radyatör+ boru vs ... pek sorun değil . Defender klimada en büyük sorun iç ünite gibi görülüyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ? Sorun nasıl çözülür? Torpidonun altına yani orijinal yerine...

10. MehmetTurk

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Aslında bu başka bir konu altında işlenmiş "berk" bey sağolsun resimler de eklemiş , eksik kalan anlayamadığım bazı noktaları soracaktım , diğer konu geçmiş pm ile sorsam cevaptan benden başka kimse faydalanamayacak. En iyisi bu önemli konuya başlık açmak , berk beyin izniyle onun resimlerini...

11. MehmetTurk

Td 5 Tipi Ikaz Lambaları Bağlantısı

Komple elektrik tesisatımızı td5 uyumlu istedik ama maalesef gelen kablo demetinde ikaz ışıklarının (YAZ100000) bağlantı soketleri yok (değişik) Hernekadar dönüşüm internette anlatılmışsa da ingilizcem yeterli değil . Daha önce yeni komple gösterge alan arkadaşlar oldu ,bunları nasıl...
  12. MehmetTurk

Defender Arayanlar

Dikkatimi çekti 130 ps puma defender çok temiz görünüyor , fiyat da çok hesaplı , bu paraya mal edilemez . ( eğer göründüğü - yazıldığı gibiyse) ... Arayan arkadaşlar bir baksın ...

13. MehmetTurk

Defender Yeni Büyük Tip Ön Diferansiyel

Bir arkadaşımdan Avrupadan gelme 2003 bir araçtan çıkma ön armut , kafa-aksları satın almıştım , bu gün toplamakta olduğum defenderin ön diferansiyelini değişelim dedik , elimizdeki armut aks kutusuna sığmadı ,epeyce büyük. Bu difler sanırım Türkiyede 2007 den sonra kullanılmaya başlamış ...
  14. MehmetTurk

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Defenderin yeni tip ledli stop/ sinyal lambalarını biliyoruz, Türk sitelerinde rastlayamadım , bir Çin sitesinde 1 cm çap daha küçüğünü buldum. İngiliz abiler çinde tanesini 2 sterline ürettirip 52 siterline satıyor , set 450 siterlin civarında uçuk bir rakam. 7cm çapında böyle led stop ve...
  15. MehmetTurk

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Merhabalar . Karadenizde bir düğün salonuna yakın merkezi yerde bir mülkümüz var , yer olarak fotograf studyosuna çok uygun bir yer . Burda bir işyeri açmayı düşünüyorum ancak konu ile alakalı çok detaylı bilgim yok . Sanırım vesikalık için baskı makinası başka diğer fotograflar için başka...

16. MehmetTurk

Defender Arka Cam Silecek Motoru

Malum , Defenderin arka cam silecek motoru çok pahalı , diğer markaların yaklaşık 4 misli ... Ben Fiat pailonun motorunu denedim ancak turu fazla geldi , silecek camdan dışarı taşıyordu , az turlu uzun boomlu (kol mili) uyacak başka araç silecek motoru bilen var mı ?
  17. MehmetTurk

Defender Arka Difransiyel (diskli) aranıyor

Temiz çıkma veya yeni komple arka difransiyel arıyorum , diskleri de üzerinde olmalı .
  18. MehmetTurk

Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa

Merhabalar. Revizyona sokacağım aracıma hidrolik direksiyon takmak istiyorum , uydurma kutular hoşuma gitmiyor , orijinal direksiyon kutusu alacağım. Forumda epeyce tartışılmış ama teknik detaylar pek yok. İhtiyaç duyduğum bilgiler ; 1- Defenderin orijinal direksyon kutusu kaç bar basınça...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri