Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süre ofroad yapmamanın rehaveti ile 02.10.2016 Pazar günü Ömerli barajı ve Çevresinde bu bölgedeki arkadaşlarla tanışma ve hafif bir gezi ve sonrası kaçınılmaz mangal
Katılacak düşünen arkadaşlar araç bilgi ve donanımlarını da belirtirse buna göre bir gezi planlamak daha kolay olur...
Performance distribütöre gectiğimden dolayı Calışır durumda aractan cıkardığım elektronik ateşleme satılıktır
1 ) Takım Elektoronik ateşleme 350 tl
2 ) Bir adet yedek beyin 85 tl
3 ) Bir adet ateşleme dağıtıcı 85 tl
hepsi birlikte olursa 450 TL
Evcil hayvanlarınızla ilgili merak ettikleriniz, saglık sorunları bakım beslenmesi ve zoonoz yada metabolik hastalıkları hakkında tüm bilgileri bir sitede toplamayı ve bizlere danışarak da en doğru bilgileri sizlere sunmayı amaçladık www.veterineresorun.com kurduk vetrineresorun da sizlerin...
Evcil hayvanlarınızla ilgili merak ettikleriniz, saglık sorunları bakım beslenmesi ve zoonoz yada metabolik hastalıkları hakkında tüm bilgileri bir sitede toplamayı ve bizlere danışarak da en doğru bilgileri sizlere sunmayı amaçladık www.veterineresorun.com kurduk vetrineresorun da sizlerin...
Şu arac üzerinde aktif olarak kullandıgım T4 şanzuman ve Dana300 arazi şanzumanı ayrı ayrı yada birlikte verilir.
T4:1000TL, Dana300: 800 TL ikisi birlikte 1700 TL
Cj icin Dana 300 arazi şanzumanı kırdık sanırım masrafsız yenisini arıyoruz. Elinde saglam Dana300 arazi şansumanı bulunan varsa irtibata gecerse sevinirim.
0532 3509300 suat
38' lastik kullanabilmek icin t18 şanzuman ile tercihen dana 60 bulamazsam dana/44 ön arka Difransiyel aramaktayız.
Şu an arazımda olan t4 şanzuman arka dana 30 ön amc20 diflerlede takas yapabiliriz.
yeni üye oldugum icin özel mesaj atamıyordum cj lerden anlayan bir arkadasıma bir kac soru sormak istiyrum
jeep almak istediğim icin bir kac tane cj ye baktım bir tanesinin resimlerini sizinle paylaşmak ve bu durum hakkında fikirlerinizi almak istiyorum
arka sol lastik camurlukan diger...
yeni üye oldugum icin özel mesaj atamıyordum cj lerden anlayan bir arkadasıma bir kac soru sormak istiyrum
jeep almak istediğim icin bir kac tane cj ye baktım bir tanesinin resimlerini sizinle paylaşmak ve bu durum hakkında fikirlerinizi almak istiyorum
arka sol lastik camurlukan diger...
Temiz durumda olan tercihen Cj7 olan fakat Cj 6-ve Cj8 de olur. masrafsız Hard toplu yine tercihen off road donanımlı jeep aramaktayım. fazla olacak biliyorum ama 4/4 lük bir arac olsun ama fiyatıda makul olsun ;D
satmayı düşünen arkadaşlar varsa benimle irtibat kurabilirlerse sevinirim.