Arama sonuçlarınız

1. A

Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi

2. A

fotoğraf makinası alacağım

herkese slm arkadaşlar fotoğraf makinası alacağım arkadaşımın bana önerdiği marka canon 650 d tabi bu arkadaşımın tavsiyesi nikon 5100 ün üstü dedi bi bilginiz var mı saygılar ...
  3. A

arazi küçük vitesi

herkese slm arkadaşlar benim keçinin küçük arzi vitesi atmaya başladı daha önce atma yoktu sorun ne olabilir saygılar..

4. A

park sensörü

herkese slm arkadaşlar benim keçiye park sensörü taktırmak istiyorum ama usta sizin tampon metal olmaz olmadık şeye öter dedi. aranız da taktıran var mı yada alüminyum tampona takılıyor mu ? saygılar...
  5. A

geç çalışma

herkes slm arkadaşlar benim keçi sabahları benzinde tek marşta çalışıyor ama lpg de 2-3-5 marşta çalışıyor sorun ne olabilir saygılar.

6. A

egzoz muayenesi

herkese slm arkadaşlar egzoz muayenesi yaptırmayanlara 799 TL (2012 yılı için ) cezası var tabi polis bundan kolay kolay ceza yazmaz ama yinede tedbirimizi alalım tabi vizede mecbur ama egzoz muayenesi geçmiş olanlar olabilir saygılar... bilginize.

7. A

vize

herkese slm benim keçi 1986 model. Bugün vizeye girdim problemsiz geçti ışıkları felan hiç sökmedim yani sis farlı vizeye de giriliyor herangi sorun çıkmadı bilginize saygılar...
  8. A

direksiyon kutusu

herkeze slm arkadaşlar benim direksiyonda tam olarak 1 tur boşluk var direksiyon kutusunu mu yenileyeyim yoksa tamir mi ettireyim ustaya gittim kutuyu yenileyelim dedi saygılar ..
  9. A

egzoz patladı :-))

herkeze slm bugün arkadaşlarla bi yaylaya çıkalım dedik neyse bindik bizim keçiye 40-50 km den sonra egzoz şaftın ordan koptu abi bi ses çıkıyor bizim keçiden subaru ımpraza sanki hatta ara gaz veridim mi pır pır pır etmeye başladı :-) ama kafamız şişti bayağı keyfliydi .....

10. A

Lada Niva Yakıt Sarfiyat Rakamları

arakaşlar herkese slm aracım 1986 model 4 ileri vites ateşleme sistemi platin-meksefe yani elektronik değil. bugün bi ölçüm yaptım net bilgiler 32 litre lpg aldım lpg markası aygaz aracı şehir içi şehir dışı ortalama hızım 85 diğelim yani 80-90-100-110 tabi 100-110 km hız çoz az yaptım 32 lt lpg...

11. A

5 ileri şazuman

herkese slm aracım 1986 model 4 vites şanumanda herangi problem atma ötme yok ama aracımın şanumanını 5 ileri yapmak istiyorum 2. el fiyatları ne kadardır saygılar...
  12. A

buji sulanması

herkese slm sübabları yaptıralı 1 ay oldu hepsini yeniledik silindir kapak contası yeni ama soldan 2. buji sulanıyor sorun ne olabilir saygılar...

13. A

EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ

EGR VALFİ VE VAKUM SİSTEMİ nerden bulabilirim
  14. A

HELEZON YAYLARI

HERKEZE SLM ARKADAŞLAR BENİM KEÇİNİN AMORTİSÖRLERİNİ VE HELEZON YAYLARINI BOYAMAK İSTİYORUM RENK KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM AKLIMDAN GEÇEN RENK SARI SİCE NE OLABİLİR SAYGILAR...
  15. A

subab

herkeze slm arkadaşlar 1986 model 4 vites nivam var bu yaz 70-80 km. hızla 100 km. de 10.750 lt. 11 lt. gaz yakıyordu bunlar net ölçümlerim aynı istasyon aynı pompa ayarlarım felan ii bugün ustaya gittim subabın birisi yanmış dedi bu subab yanması yakıtı arttırır mı şua aracım 100 km. 14 lt...

16. A

ateşleme

herkeze slm arkadaşlar benim keçiyi elektronik ateşlemeye çevircem doğan slx in ateşleme sistemi uyar mı benim usta distirbitörün ayağını kesip uzatırız dedi veyautta ladanın orjinal elektironik distirbitörünü alsam geriye kalan elektronik bobin ekomizer vb. parçaları doğan slx parçalarıyla...
  17. A

elektronik ateşleme

herkese slm. arkadaşlar bende 1986 model niva var bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum çünkü platin çok problem çıkartmaya başladı. elektronik ateşleme için parçalar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim herkese saygılar.
  18. A

Benim Keçiye Vurdular

herkese slm. geçen canım sıkıldı alıp keçiyi bi gezinti yapayım dedim neyse çıktım öyle dik bi yamaç vardı oradan çıktım indim beni izleyen adamlar şaşkınlıkla bakmaya başladı neyse adamın altında renaut 12 var o da gaza geldi benim önümden basmaya başladı neyse ben onu geçtim yağmurdan bütün...

19. A

küçük arazi vitesi

arkadaşlar slm. benim keçinin küçük arazi vitesi cırıldamaya başladı elimle tuttum mu ses kesiliyor bıraktım mı yine cızırtı yapmaya başlıyor sorun ne olabilir saygılar..
  20. A

benim keçi zıplamaya başladı :))

http://www.youtube.com/watch?v=CWVjkSJJRtk http://www.youtube.com/watch?v=jlDMaIP6k_8

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri