Arama sonuçlarınız

1. T

Tru-spec Tactical Pantalon

Ürün hiç kullanılmamıştır. Amerikadan alınmıştır. Ürünün bana maliyeti 175 tl dir. Beden 34x34 dür. Benim istediğim fiyat 150 TL dir.

2. T

Lowepro Sling Shot 200 AW Sırt Çantası

Arkadaslar fazla kullanma imkanım olmadığı için fotograf makınesi çantamı satmak istiyorum. Durumu gayet iyidir. Sökük, yırtık, lekesi yoktur fotograflardanda anlasılmaktadır. Almıs oldugum fiyat 160 TL dir. 140 TL ye satıyorum umarım fıyat uygundur. Not: Ankara içine elden teslim edilebilir.
  3. T

Lowepro Sling Shot 200 AW Sırt Çantası

Arkadaslar fazla kullanma imkanım olmadığı için fotograf makınesi çantamı satmak istiyorum. Durumu gayet iyidir. Sökük, yırtık, lekesi yoktur fotograflardanda anlasılmaktadır. Almıs oldugum fiyat 160 TL dir. 140 TL ye satıyorum umarım fıyat uygundur. Not: Ankara içine elden teslim edilebilir.

4. T

Fotoğraf galerisi hakkında...

Kişisel galeri adı altında eklediğimiz fotograflarımızı değiştirme imkanımız nedir acaba? tesekkurler.
  5. T

Galeri (Tired Warrior)

Arkadaşlar bende elimden geldiği kadar çektiğim fotoğrafları buradan paylaşacağım. Olumlu ve olumsuz görüşleriniz için şimdiden tesekkurler.

6. T

COLD STELL Mini Hunter 100 TL

Bıçak sıfır ve kullanılmamıstır. Fiyat : 100 TL

7. T

Günlük kullanım için çanta 80 TL

Günlük Kullanım için rahatlıkla kullanılabilecek bir çanta. Sıfır ve hiç bir arızası yoktur.
  8. T

Oakley Radar Custom

Yaklasık 20 gün önce Americadan oakley magzasından arkadasıma gelen oakley radar customu satmak istiyor. Gözlük vented lensle sipariş verilerek gelmişti. Özellklerini zaten tartısmaya gerek yok sitesinden de arastırabilirsiniz. Kılıfı, temizleme bezi, temizleme silgisi ve yedek burunlugu...
  9. T

Satılık Speyderco byrd

Çok az kullanılmıs speyderco merka bıçağımı satmak istiyorum. Günlük tasımaya gayet uygun bir bıçaktır. Satma sebebim farklı bir bıcak almıs olmamdır. Fiyatı: 50 TL İletişim: yigitturk_sn@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri