Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar sevgli aile sorum şüdüur defender larda videpları izlediğimiz zaman dizellerde çok hş düdük sesi turbo sesi gibi bişey çıkıyor acaba bunu düz dizele uygulamak mumkunu mu yoka illa tdı olmasımı lazım yardımlarınızı beklıyorum saygılar
merhabalar kırşehirden karlı dağlardan selamlar . sormak istediğim bilgi almak istediğim kayseri de bulunan otokar servisi sanırım ümit oto idi . burada araçlarını yaptıranlar varmı . işçilik yedek parça bol mu.. veee en önemlisi fiyatlandırmaları nasıl oluyor çok fazla uçuk mu . bilgisi olan...
selamlar kırşehirden tüm aileye . ben. öncelikle hurdasan kırıkkaleden bır pıck up almayı düşünüyorum biliyorsunuz iki çeşit var biri tamamıyle kabın kapalı diğeri ise tenteli sizce hangısı makul tentelı olanı kapatmak yasal mı şahsen toplam 6-7 bin araç dahıl ekonomık bütcem var yanı komple...
MERHABALAR BENİM SORUM ŞU OLACAK TOPLANMAK ÜZERE BİR DİFO ALMAK . ÖRNEĞİN KOMPLE BOYA İÇ DÖŞEME YENI PUMA MOTOR RN 380 SANZUMAN ÖN ARKA ARB KİLİT DİFF.VE ÖN VİNÇ BUNLARI YAPMAK ORTALAMA MALİYETİ VE SÜRESİ NE KADAR SÜRER .. YARDIMCI OLACAK VARMI YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
iyi günler herkese dodge power vagon çift kabin aracın v8 motor yakıt sarfıyatı hakkında bilgisi olan varmı yada lpg takarsak yakıt ta düşme ve performans kaybı olurmu saygılar sunraım kırsehırden
merhabalar . bu aileye alah nasıp ederse 2012 1 ayında kendı aracımı alıp daha gercekcı katılacagım .. ustalarım şimdi şunu sormak istiyorum . amayı düşündüğüm arac devlet çıkması 1976 model dodge power wagon çift kabin . bilen bilir eskş tek in aracları 1 ayda ihalesı olacakmış nasıp ıse...
iyi günler sevgili gezenbilir ailesi bilmiyorum hatırınızda kaladımı . eskiden tedaş ın dodge powr wagonları vardı çift kabinli ben bunlardan bir tane almak üzereyim araç çift kabin vatandaşın birinin garajında yatıyor çok yakından göremedim ama araca saglam diri duruyor lacıvert renk bu arac...
TÜM AİLEYE MERHABA BENDE DEFENDERE OLMAYIP HASTSI OLAN ÜYELERİNİZDENİM . KONU YU KISA KESELIM SUAN PARAM OLMADII İÇİN YOK ARACIM BİR ŞAHİNİM VAR AMA DEFENDER KADAR YETENEKLI YOLDA BITAKMADI BENI .... KIRŞEHİRDE BUGÜN YANİ 23 EYLÜL DE SABAH SAAT 6 .30 DA DÜKKANI AÇMAYA GİDERKEN KAYSERİ TARAFINDAN...