Arama sonuçlarınız

1. mikato

Ayna Mahrutiler Ve Jant Lastik Ön Hub

Herkese merhabalar . Elimde 2 takım vitara ayna mahruti ve 1 takım jant lastik bulunmaktadır . Ayna mahruti : 1 takım 5.85 yani 7/41 oranlı becce ayna mahruti bulunmaktadır bunlara araca taktım 1 hafta sonra diferansiyel değişikliği nedeni ile söktüm ve güzelce paketledim . Bunların kendi...

2. mikato

Kocaoğlan S U.s.a Ki

Herkese merhabalar Türkiyenin en donanımlı vitarasını İHTİYAÇTAN dolayı satmak zorundayım . :( Detaylara malum siteden bakabilirsiniz . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kocaoglan-s-u.s.a-ki-135800190/detay/
  3. mikato

Satılık Lastikler Ve Jant

Merhabalar . Elimde 2 Takım Lastik ve bir takım jant bulunmaktadır . Lastikler : 4 adet Silverstone 31x10.5x15 Extreme 5 Aylık %90 durumunda . ( Detaylı fotolarını en yakın zamanda yükleyeceğim Geçen hafta araçtan söktüm ve poşetledim o şekilde duruyor FİYAT:1250 TL ) . 4 Adet Federal...

4. mikato

2500 V6 OFFROAD DONANIMLI

İşlerimdeki değişiklilerden Dolayı Daha Yeni Aldığım Ve Aksesuarları Özenle Yaptığım Aracıma Doyamadan Satıyorum . Araç orjınal halinde sınıfının en dolu ve enn temiz araçlarındandır . Sonradan Yapılan Donanımları : 4xfourart Extreme Yükseltme - Süspansiyon Kiti . 31x10.50xR15 Silverstone MT...
  5. mikato

SATILIK SUZUKİ JANTLARI

Arkadaşlar elimde 1 takım grand vitara 2.5 modelinin 16 '' jantı (( Ve )) 1 takımda Vitara Jlx in 94 modelin 15 '' alüminyum jantları bulunmaktadır . 16 ınc olan : 500 TL . İsteyene 15 ınc olan : 250 TL Fiyatta alıcak...

6. mikato

Grand Vitara 2.5 V6 OFFROAD DONANIMLI

Özenle hazırladığımız aracımı yeni projelerim nedeni ile satılığa çıkarıyorum . Aracın orjınal özellikleri : 1999 model - Manuel - Km. 130.000 - Sunroff falan ful bir araçtır. Araçta olan exstra özellikler şunlardır . 4xfourart extreme kit süspansiyon-yükseltme kiti . 4 Adet 265x70xR15...

7. mikato

KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

Arkadaşlar Bu Aracı daha önce sahibindene falan birçok kez koyup kaldırdım . Kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece aracımı aşırı derecede sevmemden kaynaklanıyor ... Birçok alıcısı ilede dalga geçer gibi oldu ama kimseler kusura bakmassın aracımı tam satmaya karar veriyorum tam müşterisi geliyor...
  8. mikato

TERTEMİZ '' OFFROAD JANT VE LASTİK ''

AZ KULLANILMIŞ TERTEMİZ 30x9.5x15 FEDERAL COURAGIA M/T LASTİK . TERTEMİZ SORUNSUZ ÖZEL YAPIM OFFROAD JANT ( 5 BİJON ) . EBAD BÜYÜLTÜP YENİ TAKIM ALDIM BUNLAR BOŞTA KALDI O YÜZDEN SATIYORUM AZ KULLANILMIŞ OLUP ORTA DERECEDE TERTEMİZ TAKIMDIR FOTOĞRAFTA NE GÖZÜKÜYOR İSE ODUR . 1.500 TL...
  9. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Arkadaşlar Full Offroad Donanımlı Gereken Herşeyi Yapılmış Suzuki Vitarayı Satıyorum İlgilenen Arkadaşlar Ulaşabilirler .. En Yakın Zamanda Fotolar Güncellenecektir ..

10. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Acil Satmam Gerekiyor O Yüzden Fiyatı Kırdım 21.500 TL ... Ö Z E L L İ K L E R Marka = Suzuki Sıralı Sistem Gaz... ( Ruhsata İşli )...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri