Arama sonuçlarınız

1. dentist

Araçta Çift Akü İşe Yarar mı.?

herkese merhaba.belki aynı soruları soruyorum ama sitenin arama motorunda bulamadım.bizim araç gc 5.9.aküyü yeni aldık 74 amper ters kutup delco marka.fakat sürekli sorun yaşıyoruz.akü bitiyor.acaba araca çift akü koyabilirmiyiz sisteme fazla ellemeden.yardımcı olan herkese teşekkürler

2. dentist

Satılık - 1998 Model Grand Cherokee 5 .9

arkadaşlar merhaba.resimleri akşama veya yarına yüklerim.kısaca araçtan bahsedeyim.171 bin km.31 inch cooper stt lastik.yeni jantlar(eskileri de verilecek)4 inch rough country yükseltme kiti orjinal bushwacker dodik şnorkel(süs için değil bağlantıları tam)ön arka istavrozlu şaft arka akslar tar...
  3. dentist

elmadağda fırtına ortasında bir mini saplantı

http://www.youtube.com/watch?v=sJoyejW4f1Q&feature=autoplay&list=UL_M-4B4mrEWw&playnext=2 saplandınmı böyle saplanacaksın arkadaş ::) ::)

4. dentist

aks kesme

herkese tekrar merhaba.dün gölbaşı haymana yolunda kar içinde ama ana yolda ilerlerken birden sol arka teker beni geçti.ne olduğunu anlayamadım frende boşaldı birden.neyse inip baktık aks komple kırılmış.disk paramparça.balatalar olduğu yer parça pinçik fren hidroliği akıyo falan fişman.bu arada...
  5. dentist

akü bilgisi

hepinize merhebe.araç 5.9 zj ve akü sorunu yaşıyoruz.sanırım akü yetersiz kalıyor.bir hafta çalışmayınca kendinden geçiyor.değiştirmeye karar verdik ama amperine markasına karar veremedik.optima kaç amper koyalım veya hepinizin malumu optima biraz pahalı başka bi akümü koyalım.herkese teşekkürler.

6. dentist

aynı işi iki kere yaptıranlar

kötü reklamamı girer ya da yasakmı bilmiyorum ama bas bas da bağırmak istiyorum.ANKARADA KİMSE HMC ye GİTMESİN.yaptığı her işi bir daha yaptırmak zorunda kaldık ve kalıyoruz halen.yükseltme kitini bile bida elden geçirttik ve halen devam.siz siz olun oraya gitmeyin.

7. dentist

acil yardım

herkese merhaba.4 inch yükseltme kiti 31 inch lastik den sonra bide flanş taktırdık.ama arabada 80 90 la giderken bi sarsıntı titreme gibi sorunlar başladı.flanş dan önce böyle bi sorun yoktu.flanş böyle bi etki yaparmı.bu arada flaşlar orjinal.tornacı imalatı değil
  8. dentist

Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

sononda 98 5.9 cherok evrimi başladı.çok bi şey değil ama başlangıç için fena sayılmaz.4 inch rough country yükseltme kiti,15 inch siyah jantlar,31 inch cooper stt lastikler,yeni farlar ve adını bilmediğim ustanın yapılması gerekir dediği bi ton iş.eski ve yeni halinin fotolarını bitince...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR